Ezzel az okostelefonnal a világ végéig is elmennénk: kipróbáltuk a Huawei P Smartot

Íme, a kendőzetlen igazság a Huawei P Smartról.

2018. április 19. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Álmodj velem! - 96. rész Cindy megpróbál úgy tenni, mintha nem tudná Maia-ról az igazságot, közben azonban nem adja fel a nyomozást. Eligio visszaköltözik Antonia-hoz, ezért Carmen szakítani akar vele.  
Elképesztő fordulat: Woody Allen fia anyját hibáztatja! Kiteregette a szennyest Woody Allen nevelt fia: nem apja, hanem Mia Farrow bántalmazta a gyerekeit.
Új hajszínre váltott Gáspár Evelin Ő is beújított még a nyár előtt!
Csisztu Zsuzsa egy ágyban alszik a fiaival Ezért nem tudja őket kitessékelni.
Shailene Woodley alufóliába csavarta magát a vörös szőnyegre A Sodródás filmje június 1-től a mozikban.
Háza elé parkoltak - Baltával verte szét az autót a siklósi nő A háza elé állt a kocsival - csupán ennyi volt a bűne egy nőnek, aki Siklóson egy időre leparkolta autóját egy helyi ház előtt. A lakástulajdonos ezen annyira bepöccent, hogy egy baltával verte szét a kocsit.

Top hírek:
Ő volt a Hitchcock-filmek szőke bombázója - 88 évesen is elragadó Tippi Hedren Így néz ki most a Madarak és az Üvöltés színésznője.
Rózsa György és bemondó felesége a tévé álompárja voltak - Szerelem volt első látásra Rózsa Györgynek saját bevallása szerint három és fél felesége volt.
Koppints a kép feletti pontokra az Instagramon: imádni fogod az új beállítást A fejlesztők átemeltek egy nagyon hasznos apróságot a Facebookról, ami után sokan vágyakoztak az Instagramon is: a némítást.
Konferencia Európa jövőjéről Magyarország célja és érdeke az erős és sikeres Európa. Erről Szijjártó Péter beszélt az Európa jövője című konferencián. A V4-es magyar elnökség kiemelt kulturális, tudományos eseményét a Várkert Bazárban tartják "Egy mindenkiért, mindenki egyért" ...
Több mint 40 kilót fogyott Tóth Vera - Előtte-utána képeken 8 sztár fogyása Van, aki a kemény edzést választja, más az alkoholról mond le.
Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.