Nem hagyhatja el Budapestet Gyárfás Tamás

A Fővárosi Főügyészség által kért házi őrizet helyett a bíróság nyomkövetővel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás Tamás ellen - közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője. A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra rendelte el a kényszerintézkedést.

2018. április 20. 13:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kicsit másképp emlékszik a Fenyő-gyilkosságra Gyárfás Tamás, mint eddig Ezért írásban kiegészítette a vallomását.

Gyárfás Tamás szerződést kötött az Egerrel A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Gyárfás Tamást.
Médiaháború áldozata lehetett a húsz éve kivégzett Fenyő János Néhai Fenyő János Gyárfás Tamás producerrel a Nap TV-ért, Princz Gábor bankárral a médiabővítéshez kért bankkölcsön megtagadása miatt háborúzott.
Nem tett vallomást Gyárfás Szóban nem tett vallomást, közlendőjét írásban tárja a hatóság elé a meggyanúsított Gyárfás Tamás.
Megtagadta a vallomást Gyárfás Az első kérdés után megtagadta a vallomást tételt Gyárfás Tamás a Fenyő gyilkosság ügyében. ezután jelezte, írásban válaszol majd a kérdésekre. A nyomozók többek között a sportdiplomatát arról a zsaro...
Gyárfás Tamás ügye államtitkokkal tarkított politikai botrány lehet A gyanúsítás szerint a volt főügyész, Ihász Sándor bűnpártolása abban merül ki, hogy tavaly ősszel Gyárfástól kapott egy hangfelvételről készült leiratot.

Barátjának adott tanácsot Ihász Abszurdnak tartja a gyanúsítását Ihász Sándor, aki szerint csak tanácsot adott, amikor Gyárfás Tamás egy leiratot adott át neki tavaly ősszel.
Tasnádi volt neje is Gyárfásra vallott Tasnádi Péter volt felesége, M. Judit tizenhat éve tett vallomást a rendőrségen arról, hogy 1997-ben a férje azt mondta neki: Gyárfás Tamás megbízta őt Fenyő János megölésével.
Gyárfásék megismernék az összes bizonyítékot Meggyorsíttatná a bizonyítékok megismerhetőségét Gyárfás Tamás védője, Bánáti János.
Nem kerül házi őrizetbe Gyárfás Tamás A Fővárosi Törvényszék helybenhagyta a Fenyő János megöletésével gyanúsított Gyárfás Tamással szemben alkalmazott lakhelyelhagyási tilalmat.
Jelentkezett Gyárfás egykori zsarolója Imrich K. akit idén márciusban Gyárfás Tamás megzsarolása miatt elkaptak a rendőrök levelet küldött a Bors szerkesztőségébe, mondta el a Mokkában Dulai Péter, a Bors újságírója. Hogy mit írt a levél...
Összeomolhat Gyárfás Tamás védekezése, lebuktathatják a hangfelvételek Kiderülhet: hazudott Gyárfás, amikor azt állította, alig ismerte a bűnöző Portikot.