Nem hagyhatja el Budapestet Gyárfás Tamás

A Fővárosi Főügyészség által kért házi őrizet helyett a bíróság nyomkövetővel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás Tamás ellen - közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője. A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra rendelte el a kényszerintézkedést.

2018. április 20. 13:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beköltözött a 2Rule az egykori Vico-székházba Mészáros Lőrinc sportruházati cége saját központot kapott: Gyárfás Tamás irodaháza után Fenyő Jánoséba is beköltözött a felcsúti vállalkozó egy emblematikus cége.

Vizoviczki megszabadult a nyomkövetőtől Nemcsak a Fenyő-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Gyárfás Tamás, de a pesti éjszaka császárának tartott Vizoviczki László is immár szabadlábra került. Két éve kétszázötvenmillió forintot fizetett...
Külföldre utazik Gyárfás Tamás Ügyvédje szerint megteheti, mert a hatóságok nem tudták kétséget kizáróan bizonyítani, hogy ő bujtotta fel a Fenyő-gyilkosság elkövetőjét, így visszaadták útlevelét.
Már nincs lakhelyelhagyási tilalom alatt Gyárfás Tamás A Fővárosi Törvényszék szerint a korábbi úszószövetségi elnök megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megbízást adott Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolására.
Lekerült a nyomkövető Gyárfásról Levették a nyomkövetőt Gyárfás Tamás lábáról, így már akár külföldre is utazhat. Vagyis kifizette a példátlanul magas, kétszáz milliós óvadékot, ami a kétszerese annak, amit a bíróság első fokon megál...
Kifizette a 200 millió forintos óvadékot, lekerült a nyomkövető Gyárfás Tamás lábáról A sportvezető korábban azt mondta, nincs veszítenivalója.

Gyárfás Tamás a kétszázmilliós óvadékot is hajlandó kifizetni Megduplázta a Fővárosi Törvényszék a Gyárfás Tamás ügyében megállapított óvadék összegét, vagyis kétszázmillió forintra emelte. A sportvezető úgy nyilatkozott: kifizeti a pénzt.
Gyárfás Tamás 200 millióért megszabadulhat a nyomkövetőtől is Az ügyészség ellenezte az óvadékot, de a bíróság elfogadta Gyárfás kérését. Aligha jelent neki gondot.
Befizeti a 100 millió forintos óvadékot Gyárfás Tamás Persze mindez csak akkor fog megtörténni, ha a bíróság döntése jogerőre emelkedik. Az egykori médiavállalkozó szerint nincs veszíteni valója, még azután sem, ha száz milliót kellene kifizetnie a nyomk...
Gyárfás nem akar megszökni A Nap TV Angol utcai épületének eladásából fizeti ki minden idők második legnagyobb óvadékát, százmillió forintot a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként gyanúsított Gyárfás Tamás.
Nem adták át a védett tanú vallomását A Fenyő-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Gyárfás Tamás és ügyvédje nem ismerheti meg a terhelő hangfelvételeket sem.
Megszólalt a Fővárosi Törvényszék Pásztor Anna majdnem késelésével kapcsolatban Amint arról a Borsban beszámoltunk: fegyveres, civil ruhás rendőrök kísérték tegnap a Budai Központi Kerületi Bíróságra a gyanúsítottat. A 72 órás fogva tartása ugyanis lejárt, és a bíróságnak kellett...