A poklot is megjárhatjuk májusban

Meggyötört lélekként kell túlélnünk egy meglehetősen beteg kinézetű világban.

2018. április 20. 16:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Tűz volt egy budapesti vendéglátóhelyen Az olajsütő gyulladt ki a konyhában.
Két évvel ezelőtt BL-negyeddöntőben, most az osztályozón izzadt De legalább nem hiába: a Wolfsburg idén is meg tudott kapaszkodni a Bundesligában.
Nem vagyok hős, csak egy biciklista Gino Bartali két Tourt, három Girót nyert, és csak halála előtt beszélt róla, hogy kerékpárjában hamis papírokat csempészett a II. világháború alatt. 800 zsidó köszönheti neki az életét. Az idei Giro izraeli rajtja nem véletlen.
Megéri-e magyart tenyészteni?
Három legenda búcsúzott a hétvégén: Iniesta, Buffon és Torres Három nagyszerű játékos búcsúzott a hétvégén a klubjától, kevesebb lesz miattuk a labdarúgás Mon, 05/21/2018 - 23:09
A Wolfsburg bennmaradt az élvonalban Kettős győzelemmel tudták le az osztályozót a Holstein Kiel ellen.

Top hírek:
Könnyes búcsú Barcelonától - Iniesta elköszönt - Galéria Huszonkét év, 674 mérkőzés, 32 megnyert trófea a legendás nyolcas mérlege.
A magyar színésznő boldogtalan házassága miatt hízott meg - 6 év után vált el férjétől Cseke Katinka elárulta, miért romlott meg a házassága.
Törökországból indulhat a következő válság Az ország a szakadék felé araszol. A zene szól, a parketten még táncolnak, de a pultos már elkezdte emelni az árakat.
Heti horoszkóp: Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő 7 napban? Olvasd el a heti horoszkópot: előrejelzésünk május 21-től május 27-ig szól.
Amikor Bősz csóválja G. Fodor Gábor írása az Origónak
Putyin bérelhető álkozák verőemberei is őrzik majd a focivébét A kozákok hagyományos szőrmekucsmáját viselő korbácsos rendfenntartók segítették május elején a rendőröket a Vlagyimir Putyin ellen tüntető ellenzékiek szétverésében. A kozákok lesznek azok is, akik a júniusban kezdődő oroszországi foci vb-n részt vesznek a renitens szurkolók megfékezésében. A kozákság egyedi nemzet, három hívószavuk talán a bátorság, becsület és a vodka lehet.