Rendszerszint

Sunyi egy békemondat Orbánnak címezve.

2018. május 16. 6:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarország is járhat úgy, mint Ukrajna a Krímmel üzenik Orbánnak Kijevből A magyar nagykövet behívatása után az ukrán miniszterelnök-helyettes is bírálta a magyar kormányfő kijelentéseit. A magyar külügy sietve reagált, és Ukrajnát hibáztatja.

Jól jön Orbánnak a BMW újabb részletek a debreceni beruházásról Német lapok szerint a BMW gazdasági okok miatt választotta Debrecent új gyára helyszínéül, politikai szempontok nem játszottak közre a döntésben. Ezzel együtt a beruházás jól jön a magyar kormánynak, ...
Urbán Flórián: Mondtam Orbánnak, Viktor, légy szíves, fussál jobban Bazmegolós, szétfejelős nagyinterjú a legtökösebb újpestiek egyikével.
Nem hozzák többé nyilvánosságra, kivel beszélt Trump telefonon Az utolsó összefoglaló arról készült, hogy Trump gratulált Orbánnak az újraválasztásához.
Netanjahuval van meg az AKÁCIÓ Orbánnak Lassan kész az unortodox, illiberális populista, dicsőségfal-kollázs.

Orbánnak elege lett a kollektív zaklatásból Hihetetlen dolgot kért Orbán Viktor munkatársunktól a parlamentben: gyűjtsük össze és majd decemberben megválaszolja az egész évi kérdéseinket.
Mégiscsak Orbánnak vette a honvédség az utasszállító repülőt A miniszterelnök Izraelbe utazott a szürke Airbusszal.
Orbánnak nagyon fájhat ez az ötlet Donald Trump amerikai elnök a mostani NATO-csúcs előtt olyan ötlettel állt elő, amelynek egyik nagy vesztese Magyarország lehet.
Fotó: Orbánnak sikerült találkoznia Trumppal igaz, most sem úgy A közös fotózás alkalmával ismét egymás közelébe állították őket a NATO-csúcson.
Nyílt levelet írtak Orbánnak: Legyünk őszinték, érdemi lépéseket még senki nem tett Levelet írt a miniszterelnöknek, az összes képviselőnek, kormánypártiaknak és ellenzékieknek a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, az otthonápolásban szeretnének előrelépést.