Jóval többet netezik a magyar a világátlagnál

Globális mérés eredményeivel állt elő a Google.

2018. május 16. 13:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Összevesztek kommentelés közben, majd az egyikük úgy döntött, pokollá teszi a másik életét Egy alabamai nőnek három évig kellett bíróságra járnia, hogy elsőként ne a kitalált szextörténeteket dobja fel a nevére a Google.

Augusztus 20: tűzijáték és Android P? Evan Blass úgy hallotta, augusztus 20-án élesíti a Google az Android 9.0-t, és államalapításunk napján derül majd ki az édességes neve is.
Visszatér Kínába a Google Teljes hátraarc nyolc év után, a Google visszatér a cenzúrázott kínai piacra. Ez a Kína már a szigorodó politikai vasmarok ellenére is túlságosan vonzó ahhoz, hogy holmi elvekért lemondjon róla a cég?
Mégis elfogadható a Google számára a cenzúra? Bő egy éve dolgozhat a kínai keresőpiacra való visszatérésén.
A Google-höz igazolt a PlayStation VR egyik vezető fejlesztője Dr. Richard Marks nemcsak a PSVR-on, hanem a PlayStation Move-on és a legendás EyeToy-on is dolgozott.
Fortnite - lehet, hogy nem kerül fel a Google Play Store-ba A játék honlapján szereplő infók arra utalnak, hogy a Fortnite androidos változatát nem fogjuk tudni az alkalmazásboltban megtalálni.

Ismét eltiporta az Amazon az elemzői várakozásokat Brutálisan jó számokat közölt az Amazon a második negyedéves gyorsjelentésében, ezzel megint egyensúlyba került a FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google) kvintettben a jó, illetve a rossz gyo...
Perverzkedett a Google billentyűzete Egy apuka majdnem kellemetlen sms-t küldött a bébiszitternek.
Huawei telefonja van? Akkor önnél blokkolták a legnépszerűbb videólejátszót Az egyik népszerű alkalmazás fejlesztői feketelistára tették a Huawei telefonjait. A VLC nem érhető el számukra a Google alkalmazás-áruházában.
Rettegnek a bankok, megeszi a vacsorájukat a Facebook és a Google Miért kéne félni a fintechcégektől? Hiszen ezek csak kis startupok, amelyeknek még saját ügyfélbázisuk sincs - reagált, egyébként teljesen jogosan, számos pénzintézet, amikor pénzügyi startupok...
A Google fordítója hozhat újabb pénzesőt a vállalatnak A szolgáltatás 143 milliárd szót fordít le naponta.
A Google nem fog változtatni, hamarosan jöhet az újabb büntetés Továbbra is növelni tudják a bevételt, és piacvezetők maradnak. A büntetésre működési költségként tekinthetnek.