10 ötlet, amivel feldobhatod az unalmas lépcsőt: különleges és egyedi lesz

Akár emeletre vezet, akár galériára, a lépcsőt pár ötlet egyedivé varázsolja.

2018. május 16. 15:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Keményen nekiment a volt feleségének Young G! Kiteregette a szennyesét Három hónapja, Valentin napon jelentette be, szakított gyermeke anyjával. Úgy tűnik, még tart a háború.
Ez a pofonegyszerű dolog nagyban növeli a terhesség esélyét Erre pont nem gondoltunk volna!
Mi történt? Haja volt a védjegye: kopasz lett a népszerű magyar sztár! Ő az a sztár, akinek olyannyira kialakult imidzse volt már, hogy ezer közül is felismerhettük. Egészen eddig.
10 ötlet, amivel feldobhatod az unalmas lépcsőt: különleges és egyedi lesz Akár emeletre vezet, akár galériára, a lépcsőt pár ötlet egyedivé varázsolja.
Cinthya kiakadt a médiára, mert félrevezeti az embereket Nem fenékig tejfel a sztárok élete.
A férj azt hitte, felesége bejelenti, hogy terhes, de egészen más vége lett Joy direkt tévesztette meg a férjét a különleges fotósorozattal, de Brady a végén ugyanúgy örült.

Top hírek:
Feriha - 45. rész  Mehmet igyekszik közelebb férkőzni Seherhez. Sanem ismét ellátogat Levent hajójához. Feriha minden szabad percét Emir mellett tölti a kórházban, és várja, hogy szerelme magához térjen. Halil mindeközben egyre nehezebben viseli menyasszonya távolságtartását.
Kocsis Dénes rengeteget fogyott szerepe kedvéért Elárulta, miért volt ez számára fontos
Külseje miatt bántják Ernyey Bélát Sok kortársa irigyelheti Ernyey Bélát, aki 75 évesen is roppant fiatalos, és öltözködése is meglepően vagány. Épp emiatt vált legutóbb rosszindulatú beszólások céltáblájává.
Nem tudta magáról a gimis, hogy terhes Mentők élesztették újra Detti kisbabáját.
Fantasztikus, citromos, házi bodzavirágdzsem, ahogy a nagyi tanította Élvezd a tavasz ízét télen is: rakj el almával sűrített, citromos bodzavirágdzsemet!
Béres Alexandrának eltört a csípője szülés közben Szandinak nagyon jó emlékei vannak a szülésről, annak ellenére is, hogy 12 órán át szenvedett fájdalomcsillapítás nélkül. Komolyan gondolja, hiszen bevállalta még egyszer.