Gulyás Gergely: rendkívüli ülésszakkal nyaral az Országgyűlés

Július végén, rendkívüli ülésen dönthet a jövő évi költségvetésről az Országgyűlés - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökség élére jelölt politikus.

2018. május 16. 16:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bürokráciacsökkentés a minőségi közszolgálatért A minőségi közszolgálat kiépítése és a közszolgák jobb megfizetése a kormány célja a központi közigazgatás racionalizálásával közölte Gulyás Gergely tegnap a Kormányinfón.

A BMW a szoros kapcsolat bizonyítéka A BMW debreceni beruházása a szoros német-magyar gazdasági kapcsolatok fontos visszaigazolása. Erről is beszélt a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Gulyás Gergely szerint van mire b...
Kövér László: Erősíteni kell kulturális jogainkat A politikai és gazdasági önrendelkezés megteremtése mellett szükség van a kulturális önrendelkezésünk megteremtésére is, jelentette ki az Országgyűlés elnöke.
A Kurultáj a magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fóruma A Magyar Törzsi Gyűlést az Országgyűlés elnöke köszöntötte szombaton Bugacon.
Elismerte, hogy ittasan vezetett Elismerte kihallgatásán is Burány Sándor, hogy ivott, úgy vezetett. A szonda szerint az országgyűlési képviselő hivatalosan: enyhe fokú alkoholos befolyásoltsággal vezetett. Elvették a jogosítványát é...
Németh Zsolt: A magyar diplomácia egyre hangsúlyosabban kezeli a nemzetpolitika kérdését Egyidejűleg vannak jelen a román politikában az együttműködésre utaló lépések és a magyarellenes intézkedések ezt mondta az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke az ECHO TV-ben.

Eljárást indított a Wizz Air ellen a fővárosi kormányhivatal Közös közleményt adott ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár.
Összegyűlhetnek az aláírások az Országgyűlés rendkívüli ülésére Az ellenzéki pártok célja, hogy horvát mintára vegyék le utólag a polgárok válláról az árfolyamkockázatot.
150 milliárd forintot fizethetünk Brüsszelnek, közben Gulyás Gergely leszámol a Lázár-árvákkal Akár az összes uniós támogatás folyósítását felfüggeszthetné Brüsszel, de most még megúszhatjuk 10 százalékkal.
Gulyás Gergely: szembenézés helyett demokráciavitákat akar az ellenzék A Miniszterelnökséget vezető miniszter a szabadegyetemen elmondta, az ellenzék azt akarja elkerülni, hogy számot adjon sorozatos választási kudarcairól.
Láttál már olyan szőnyeget, amely 54 millió forintba kerül? Akkor irány a magyar népképviselet temploma, az Országgyűlés!
Ez történt szerdán Tusványoson A nemzetpolitika bizonyított: a nemzet közjogi egyesítése gyakorlatilag befejeződött, a mai országgyűlés már nemzetgyűlésként működik.