Kísérteties a hasonlóság - Ő alakítja Freddie Mercury-t a Queen-filmben

Freddy Mercury-t a 37 éves Rami Malek alakítja.

2018. május 16. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kijött az első előzetes a Freddie Mercury-életrajzi filmhez Sacha Baron Cohen helyett végül Rami Malek bújt minden idők egyik legnagyobb popsztárjának bőrébe.

Leopárd ragadott el egy 3 éves kisfiút egy szafari parkban Leopárd támadott meg, majd végzett egy hároméves kisfiúval Ugandában, a Queen Elizabeth Nemzeti Parkban. A helyszínen dolgozó édesanya, Doreen Ayera a fiát a gyermekmegörzőben hagyta, de a kicsi és...
Ez a nő volt Freddie Mercury nagy szerelme Szakításuk után is a legjobb barátok maradtak Freddie Mercury szerelmével, Mary-vel hét évig alkotott egy párt.
Fantasztikus képek érkeztek a készülő Queen-moziból Rami Malek és társai kiköpött úgy fognak kinézni a filmben, mint Freddie Mercuryék a '80-as években.

Beyoncé elesett a színpadon Queen B a koncertek királynője, és ha ő a színpadra lép, mindenki csak róla beszél. A legutóbbi fellépésén azonban beütött a krach, ám Bey a tőle megszokott profizmussal kezelt mindent. 
Arab kézben kelt új életre a legendás brit luxushajó Nézze meg belülről is a szállodává átalakított Queen Elizabeth 2-t!
Süvi a legendás Albertirsa-himnusz születéséről mesélt A játékoshoz köthető az Albertirsa-himnusz szövege, és bár Gundi szerint a szerzemény egy Queen-slágerre hajaz, Süvi kifejtette, ő teljesen máshogy látja a dolgot...
Rami Malek végre kiteregette a magánéletét Végre kiderült, kivel jár valójában, elképesztően váratlan fordulat ez!