Kísérteties a hasonlóság - Ő alakítja Freddie Mercury-t a Queen-filmben

Freddy Mercury-t a 37 éves Rami Malek alakítja.

2018. május 16. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Míg a jackpot el nem választ - augusztus 21., kedd, 21.00 Ajánló - Szereplők: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Lake Bell, Zach Galifianakis, Krysten Ritter

Zseniális Queen-feldolgozással lepi meg a világot az általános iskolás kosárlabdacsapat
Queen- és Titanic-musical, Aida és Koldusopera a jövő nyáron Szegeden Két vendégjáték mellett hat saját produkciót tűz műsorára 2019-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok. [...] Bővebben!
A Titanicot és a Queen musicalt is meg lehet nézni jövőre Szegeden Már most bejelentették a szervezők a 2019-es programot.
Gönczi Gábor úgy érzi, kétszer született meg Óriási Queen rajongó Gönczi Gábor, akinek édesapja anno 1986-ban két napon keresztül állt sorba, hogy jegyeket vegyen az együttes magyarországi koncertjére. Az ott átéltek hatására döntött úgy Gábor, ...
32 éve hangzott el Freddie Mercury szájából a Tavaszi szél vizet áraszt a Népstadionban

Bohém rapszódia - szinkronosan is üt az új trailer Már magyarul is nézhető a Queenről és Freddie Mercury-ról szóló film legutóbbi előzetese, amely maga a hangulat.
Queen-emlékprogram a budapesti koncert évfordulóján a Pólus Moziban Július 27-én pénteken, a Queen legendás 1986-os Népstadion-koncertjének 32. évfordulóján nagyszabású emlékprogramot rendeznek a XV. kerületi Pólus Moziban.
Queen Latifah először beszélt elhunyt édesanyjáról A színésznő márciusban veszítette el anyukáját, akiről ezidáig nem igazán beszélt. Most viszont megtört a jég.
Megérkezett a Bohém rapszódia első igazi előzetese A teaser még csak a hangulatot mutatta meg: most már sejthető, remek film született a Queen történetéből.
Bohém rapszódia - magával ragad az új trailer A Queenre és Freddie Mercury-ra koncentráló film korábbi előzetese még nem mindenkit győzött meg, az új videó hangulata azonban garantáltan elkapja a kétkedőket is.
Need for Speed - Teljes film Rendező: Scott Waugh Szereplők: Aaron Paul, Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Michael Keaton, Scott Mescudi, Rami Malek, Harrison Gilbertson  #filmekegesznap