Egyik agyból a másikba ültettek át emléket: óriási tudományos áttörés

Sikerült memóriaátvitelt megvalósítani tengeri csigák között. Ez megváltoztathatja az orvostudományt.

2018. május 16. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Miniatűr nyaralók: ennél tágasabb házikóra nincs is szükség Sajnos nem lehet egész évben nyaralni: néhány hét miatt viszont felesleges túl nagy nyaralót fenntartani.
További három évig nézhetjük az olasz bajnokságot a Digi Sporton A világ egyik legjobb focistája, Cristiano Ronaldo játéka továbbra is élvezhető lesz a honi tévénézők által, tudniillik véglegessé vált, hogy a Digi Sport újabb három évig sugározza az olasz bajnoki derbiket. Ismert, a portugál Ronaldo az olasz Juventus színeiben futballozik tovább.
Elhunyt a magyar televíziózás legendás alakja Elhunyt Kelemen Endre, a magyar televíziózás legendás alakja, aki többek között a Családi kör című népszerű tv-műsor adásait vezette. A műsorvezető halálának hírét a család az alábbi közleményben tudatta. "Ezúton értesítjük a Magyar Televízió vezetőségét és munkatársait, hogy Kelemen Endre a Magyar Televízió egykori munkatársa, az Iskolatelevízió alapítója és vezetője, a Magyar Televízió életmű-díjasa, Apáczai díjjal kitüntetett, életének 85.
Radics Gigi fotóval tette hivatalossá, hogy tényleg új pasija van Íme az első közös kép az énekesnőről és a szerelméről.
Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
Demi Moore és Bruce Willis lánya meztelen fotóval köszöntötte fel magát Rumer Willis 30 éve lett, megünnepelte.

Top hírek:
Bruce Willis és lányai közös fotón - Demi Moore szépségét örökölték Az akciósztár megmutatta szépséges lányait.
10 szuper tanulósarok - Ilyen hangulatos kuckóban a házi feladatok is gyorsabban elkészülnek A hatékony tanuláshoz nyugodt, jól felszerelt tanulósarok szükségeltetik.
Megreformálja a Barcelona focistája a teniszt Átment a közgyűlési voksoláson a Barcelona-futballista Gerard Piqué és támogatóinak reformötlete, így jövő ősztől kezdődően egy hét alatt lezavarják a teniszezők Davis-ku­pa-küzdelmeit.
Átadták a lovasközpontot Átadták a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontot. A tíz hektáros korszerű létesítmény a versenyeken és edzőtáborokon kívül számos kulturális eseménynek is otthont ad majd. A komplexumot 6,8 milliárd forintból újították fel, ez a hazai lovasvilág utóbbi évtizedeinek legnagyobb ...
Ő Szibéria 2500 éve élt hercegnője: bőrén ma is látszik az egyik legrégebbi tetoválás, amit ismerünk Külöleges tetoválásait hihetetlen mértékben megőrizte az idő.
Gyönyrűen gömbölyödik Voksán Virág pocakja A 32. hétben járó lemezlovas kisfiút vár, és láthatóan sugárzik. A Dj Flower néven is ismert Voksán hamarosan kismamafotózáson vesz részt, amihez gondosan megválogatja ruháit. A tökéletes darab keresgélésekor fotót is posztolt az egyik kedvencéről.