Egyik agyból a másikba ültettek át emléket: óriási tudományos áttörés

Sikerült memóriaátvitelt megvalósítani tengeri csigák között. Ez megváltoztathatja az orvostudományt.

2018. május 16. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyen még nem volt: Könnyek között mondott nemet a feladatra Szécsi Zoltán felesége Vanda a magas akadálypályát meglátva elpityeredett, és bevallotta, hogy retteg a magasságtól, ráadásul a gerincét is félti kezdődő sérve miatt. Nem vállalta be a játékot...
Gianni úgy érzi, ő hozta el a nyugalmat és a biztonságot Zita életébe A férfi elárulta, Zita nagyon parázós, és sokkal kevesebbet feltételez magáról, mint amire valójában képes. Arról is beszélt, mit adnak egymásnak emberileg a kapcsolatukban: ő Zita humorából merít sokat, a fotós pedig nőként megnyugvást talált mellette.
Bogdán Csaba Szandiról: ˝Az én feleségem egy strapa kanca˝ A zenész bátran állt a licithez, viccelődve strapa kancának nevezte Szandit, és büszkén dicsérte feleségét Anitának: szereti a kihívásokat, bátor és sportos. A rendhagyó szerelmi vallomásért nézd meg a videót!
Drágám, add az életed! - III. évad 18. adás 1. rész Az első kihívásra bátran licitált Cooky a fordított napon, ugyanis párja, Debi profi táncos. A műsorvezető pedig biztos volt abban, hogy rekormennyiségű cetlit tud majd lerázni magáról két perc alatt.
Polyák Lilla és Nagy Ervin között nagy szerelem volt? - csütörtök 20.55 Polyák Lilla, Tatai Robi és Temesvári Andrea anyukáik osztják meg ezúttal gyerekeikről a legviccesebb és legmeghökkentőbb sztorikat. Csütörtök este 20.55-től várnak Ördög Nóra és vendégei a TV2-n!
Propaganda - kedd 0.40 Ajánló - Tilla ezúttal Csörgő Attila különleges életébe nyerhet betekintést. Propaganda: kedd este a TV2-n!

Top hírek:
Varga Iza lánya gyönyörű tini - A 17 éves Anna is szerepel a Barátok köztben Varga Izabella és lánya elképesztően hasonlítanak egymásra.
Így alakul a cukoranyagcsere a nap folyamán: mire érdemes figyelni, hogy ne legyél éhes? A stabil vércukorszint a külső és belső tényezők bonyolult összjátéka.
Csak 250 kalória, de nagyon laktat: így indítsd a reggelt, ha fogyni akarsz A főzés nélküli zabkásához csak össze kell keverni az alapanyagokat.
Első látásra szerelem: Egy buszmegállóban látta meg először férjét Básti Juli - Propaganda 2018. tavasz 4. adás 3. rész A színésznő és Puskás Tamás első nagy találkozása igen különlegesre sikeredett, ugyanis férje erre a pillanatra egyáltalán nem emlékszik. A videóból kiderítheted, mi az oka ennek!
Már 22 éves Bajor Imre lánya - A színésznő Lili gyönyörű a friss felvételeken Bajor Imre lánya, Lili közös projektet készített öccsével, Marcival.
Ceglédberceli horrorbaleset - 13 gyermek maradt árván Többnyire alkalmi mezőgazdasági munkából élő roma férfiak és nők a kedden délután történt ceglédberceli közúti baleset halálos áldozatai - tudta meg az MTI. Amint azt a Borsban megírtuk: kilenc román állampolgár vesztette életét a magyarországi Ceglédbercelnél kedden délután történt mikrobuszbalesetben.