Fiatalok, szelfiimádók: készített nektek egy telefont az Oppo

Belehúzott az Oppo, okostelefonjainak több modellváltozatáról is érkezett hír.

2018. május 16. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Oppo mobillal debütál a Gorilla Glass 6 A pár napja bejelentett, a korábbiaknál is szívósabb edzett üveglap az Oppo F9 Pro vagy az R17 előlapján tűnhet fel először.

Két, új típusú notch-al szerelt Oppo is esélyes Az Oppo F9 Pro és az R17 szemből pontosan ugyanolyannak tűnik, csak a hátlapi kamerarendszer tájolása eltérő.
A Huawei megelőzte az Apple-t a globális okostelefon-piacon Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi, OPPO ez a sorrend.
A Xiaomi és az Oppo is összehajtható mobilon dolgoznak Nem csak a Samsung és a Huawei készül összehajtható okostelefonnal - a Xiaomi és az Oppo is dolgozik ilyen készüléken.
Apró bevágással érkezik az Oppo F9 Az Essential PH-1-e hasonlíthat a következő középkategóriás Oppo phablet.

Megbukott az Oppo Find X a hajlításteszten A motorikusan kiemelkedő kamerarésszel szerelt Oppo phablet messze nem olyan szívós, mint a Vivo Nex, amely meglehetősen látványos videóban demonstrálja remek konstrukcióját.
Újabb kémfotó a Meizu 16-ról Konkrétan az augusztus 26-ára várt csúcskészüléke előlapi védőüvege bukhatott le, méghozzá a kávamentes Oppo Find X társaságában.
Félig már hivatalos az apró bevágást kínáló Oppo R17 A phablet képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót és különleges színvariációkat kínál, augusztus 18-án pedig friss Snapdragon SoC-vel startol el.
Érkezik az Oppo vízcseppkijelzős mobilja A média szerint az Oppo F9 kijelzőbe lógó szenzorsávja az egyik legeredetibb a piacon.
Oppo készüléken lesz először Gorilla Glass 6 A Corning elárulta, hogy az Oppo következő zászlóshajóján lesz elsőként új Gorilla Glass 6 védőüveg.