Megmutatta óriási dekoltázsát a TV2 egykori szexlánya

A szakadó esőben fotózkodott.

2018. május 16. 18:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Most a Tv2-vezér ügyében csúsztat az Origo Pervesztésként próbálja interpretálni a kormányszócső, hogy Dirk Gerkens korábbi munkahelye, az RTL Klub ellen folyó egyik ügyét visszaküldték első fokra. Azt pedig csak mellékesen említik meg, hogy Gerkens a másik eljárást másodfokon is elvesztette.
Brüsszel megint szembemegy Orbán Viktorral Meglepő: a téma a migrációs válság kezelése.
Megmutatta óriási dekoltázsát a TV2 egykori szexlánya A szakadó esőben fotózkodott.
Zeman a Novicsok-ügyben nem mondott igazat Milos Zeman cseh államfő nem mondott igazat, amikor május elején úgy nyilatkozott, hogy bár kis mennyiségben, de Csehországban is előállítottak Novicsok típusú idegmérget, hasonlót ahhoz, amellyel március elején Nagy-Britanniában merényletet követtek el Szergej Szkripal orosz-brit kettős ügynök ...
Őrült döntés: maradhat a kiutasított a migráns, ha családegyesítést kér Az unió bírósága szerint hiába utasítják ki a migránsokat jogszerűen, maradhatnak, amíg döntenek a családegyesítésükről.
Baleset Mátészalkán A Szalkay László utca és az Árpád utca kereszteződésénél forgalomkorlátozásra kell számítani.

Top hírek:
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Timmermans sajnálja, hogy a Soros-alapítvány bezár Sajnálatos, hogy egy olyan civil szervezet, mint a Nyílt Társadalom Alapítványok nemzetközi irodája, bezárja kapuit egy európai uniós tagországban - jelentette ki Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke Twitter-üzenetében kedden
Ingyenmilliókat ígérnek, de jól megszívod így támogassa a bizniszed az Orbán-kormány 3 millió forint, amit később sem kell visszafizetni, mentori segítség, képzés eredetileg jól hangzott a kormány huszonéveseket vállalkozásra ösztönző programja. Sokan lelkesen bele is vágtak, üzleti tervek gyártottak, önfenntartó vállalkozók lettek, de úgy érzik, cserébe helyben futtatták őket így többen közülük kitálaltak a hvg.
Magyarország elutasította a migrációs reformtervet, mert az kedvezne Németországnak Az EU soros elnöki tisztségét ellátó Bulgária kedden este bemutatta az unió új bevándorlásügyi javaslatát. A magyar tisztségviselők pedig hevesen támadni kezdték azt.
Nagy eső zúdul négy megyére Kettőre első, kettőre másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Hazajárnak nyaralni a menekültek, az Index tesz is ellene valamit