Nadal és Djokovics is továbbjutott

Sima volt mindkét meccs, nyolcaddöntősök Rómában.

2018. május 16. 19:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Djokovics mozdulni sem tudott a görög tinédzser okos ejtésére Cicipasz nemcsak egy menetben dominált, le is győzte a korábbi világelsőt.

Amit Buddha kapott Novak Djokovics régi-új edzőjétől, azt nem teszi zsebre Vallásalapító bölcs vagy? Akkor ne Marián Vajdát, a híres szlovák teniszedzőt akard lenyűgözni, mert úgy helyretesz, mint egyszeri óriásplakát a kórházi fertőzéseket.
Djokovics: viharos két év után újra a csúcson Sérülések, edzőcserék, műtét nehezítette az elmúlt éveit. Kisfia viszont extra motivációt jelentett a friss wimbledoni bajnoknak. Federer és Nadal mellett újra esélyes lehet majd a legfontosabb tornák...
Djokovics, a valószínűtlen visszatérő A német Angelique Kerber 30 évesen először győzött a tenisz Mekkájában, az uraknál pedig a szerb Novak Djokovics szenzációs és kevesek által remélt visszatérésének lehettünk tanúi.

Djokovics visszatért, negyedszer bajnok Wimbledonban A szerb nagyon stabil volt, a Federert kiütő Anderson a 3. szettben lett igazán kemény ellenfél, de Djokovics minden nehéz helyzetet megoldott a döntőben. Két év után nyert újra GS-en, összesen 13-nál...
Djokovics hatalmas meccsen legyőzte Nadalt, két év után újra Grand Slam-döntős A pénteken kezdődött elődöntő szombati végjátéka óriási teniszt hozott mindkét oldalon.
Pilátus éjszakája Rómában Fazekas István Pilátus éjszakája című történelmi drámáját mutatják be az európai kultúra napján, szeptember 20-án 19 órakor a Római Magyar Akadémia színháztermében.
Bokáig jártak Rómában a gipszben, miután Mussolini megbukott Hetvenöt éve, 1943. július 25-én bukott meg a fasiszta diktatúra Olaszországban, III. Viktor Emmánuel király parancsára letartóztatták a Ducét, Benito Mussolinit.
Bikinire vetkőzött Varga Izabella Éppen Rómában nyaral a Berényi Nórát alakító színésznő.