Halálorgazmus az MTA dísztermében

Elég szürreális előadásoknak lehettünk tanúi az első magyarországi FameLab tudománykommunikációs versenyen, és ezt a szó lehető legjobb értelmében

2018. május 16. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
DNS-minták elemzésével erednek a Loch Ness-i szörny legendájának nyomába DNS-minták elemzésével ered a Loch Ness-i szörny legendájának nyomába egy nemzetközi kutatócsoport.
Megható dolgot szúrtak ki Meghan hercegnéék esküvői fotóján Diána hercegnéhez van köze.
Folytatódik a csatározás az MSZP-n belül A szocialisták a tervek szerint júniusban tartanak tisztújító kongresszust.
Megmerevedtek az álláspontok a Jobbikon belül A Jobbik szóvivője megerősítette, hogy nem hozhat létre saját platformot Toroczkai László.
Lavina söpört végig a Mount Everesten Ugyanazon a szakaszon, ahol 2014-ben egy hasonló omlás megölt 16 nepáli serpát.
Siessen, amíg ingyen van: péntekig 0 forintért töltheti le számítógépére a '90-es évek legendás játékát, az Unrealt Éppen 20 éve jelent meg az Unreal. Ebből az apropóból most ingyen tölthető le a program, ami év(tized)ekre meghatározta a belső nézetű lövöldözős (FPS) játékok világát. 2500 forint helyett ingyen adják, de játszani még mindig ugyanolyan jó vele.

Top hírek:
A legújabb Instatest-őrület a Toblerone-alagút, amit ha egyszer észreveszel, akkor soha többet nem tudod levenni róla a szemed És persze egyáltalán nem baj, ha nincs ilyened.
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.