Rogán Antal a baráti reklámcégekről: Ha lesz közbeszerzés, tessék indulni!!4

És még a hirdetésekre elvert milliárdokra is van kész miniszteri válasza.

2018. május 16. 19:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Végre lesz Nemzeti Konzultációkért felelős miniszteri biztosa e lángokkal ölelt, sokat szenvedett kis országnak Rogán Antal azonnali hatállyal nevezte ki Molnár Balázst.

Friss hírek
Mihalik Enikő topless strandolgat kutyájával Mondjuk olyan eldugott helyen mutogatja magát, hogy valószínűleg a kutya se látja.
Vajon mi történne, ha a futballisták így ünnepelnének?
Sokat javult Oroszország és Németország viszonya Trumppal szemben rendezték a csúcstalálkozót.
Hupikék törpikék - 170. epizód  Törppapa utolsó varázslata/ Milyen kék a törpikék?
Chris Brown őrülten féltékeny Rihannára Az énekes nemtetszését fejezte ki Riri új fotója kapcsán.
Darált húsos, rakott padlizsán olvadozó sajttal: legközelebb is így fogod készíteni A rakott padlizsán ízes, szaftos, kiadós. Már az illata mindenkit becsalogat messziről a konyhába.

Több pénz a sportra és honvédelemre, kevesebb az oktatásra Örülhetnek az egészségügyi fejlesztők, a sportbarátok és Rogán Antal, szomorkodhatnak az iskolaigazgatók. A parlament elfogadta a 2019-es költségvetést.
Matolcsy miniszteri álmai miatt ideges kissé Varga Ha Matolcsy tényleg a kormányba tart, akkor azt valószínűsítik a legtöbben, hogy Rogán Antal válthatná őt az MNB élén.

Top hírek:
Megvan Nagy első győzelme a TCR Europe-ban Harmadik helyről indult, majd egyre feljebb tudott zárkózni, ezzel pedig első futamgyőzelmét aratta Nagy Dániel a TCR Europe sorozatában, ezzel pedig összetettben már második. Tassi és csapattársa is pontszerző.
Meghalt Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár A Nobel Békedíjas politikus 80 éves volt.
Nyilvánosság elé állt a leomlott olaszországi híd üzemeltetője és hatalmas kártérítést ígért Az autópályaüzemeltető cég vezetése ugyanakkor nem mond le, és szerintük nem azért akarták felújítani a hidat, mert veszélyes lett volna.
Jönnek az állami pénzzel megtámogatott történelmi filmek Interjút adott Gulyás Gergely miniszter, innen tudjuk, mi jön a mozikba majd valamikor. A Miniszterelnökséget vezető miniszter Heller Ágnesről is beszélt, szerinte a filozófus természetes közege a Farkasházy-féle szárszói találkozó vendégserege.
Kicsi az Intel bors, de piszok erős! A lapkagyártó új NUC mini PC-i 10 nanométeres "Cannon Lake" processzorra épülnek.
Az EP-választásokon a migráció megítélése döntő lesz Szájer József szerint az a párt lesz sikeres, amelyik komolyan veszi a határvédelmet.