Mi a közös Bardhiban, Messiben és Ronaldinhóban?

Ismét a korábbi újpesti támadóról cikkeztek külföldön, elit társaság tagjává vált.

2018. május 16. 20:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Messi: Borzalmas lenne Neymart a Realban látni Bár a brazil játékost 2022-ig szerződés köti a PSG-hez, mást sem hallani, minthogy Madridba igazol.
Messi: Szörnyű lenne, ha Neymar a Realba menne A Barca-csatár reagált az átigazolási pletykára.
Messi is ott van Argentína vb-re készülő bő keretében Jorge Sampaoli kihirdette Argentína bő keretét az oroszországi világbajnokságra Mon, 05/14/2018 - 19:02
5-4: a 16. helyezett elverte a Barcát, elvette a veretlenségét A Levante 5-1-re vezetett az 56.-ban, szétzúzta a Messi nélküli Barcát.
Messi jobb, mint valaha Talán soha nem látunk még egy olyna klasszist, mint ő.
Überlaza Messi élete lesgólja Nagy kár, hogy Coutinho későn passzolt.

Messi egyre közelebb az Aranycipőhöz, Ronaldo leszakadva Íme, az európai Aranycipőért folytatott verseny élmezőnyének állása!
Ibra, a troll szerint ez a különbség közte és Messi közt! Elképesztő ez az ember!
Véresen komoly és őrült izgalmas meccs lett a Barca-Realból Döntetlen az indulatos és fordulatos Clasico végén, Messi és Ronaldo is gólt lőtt, a portugált sérülés miatt lecserélték.
Mi ez a sorfalhiszti a Clasico előtt, ha korábban természetes volt? Puyol, Messi, Xavi tisztelgett a Bernabeuban 10 éve a Real előtt. Miért vakaróznak most?
Ez csak egy lista arról, hogy Messi miben a legjobb a spanyol bajnokságban A bajnok Barcelona argentin klasszisa ebben a szezonban is igazi vezér volt.
Deportivo - Barcelona 2-4 Videó Messi mesterhármas a Deportivo ellen. A Barcelona a 25. bajnoki címét ünnepelhette, a Depor viszont kiesett a legjobbak közül Sun, 04/29/2018 - 22:56 ...