Kiütötte a Szolnokot, közel a bajnoki címhez a Fradi pólócsapata

Szenvedett a címvédő, 18 év után újra aranyérmes lehet a férfi vízilabda ob I-ben az FTC.

2018. május 16. 20:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dajka azonnal odacsapott: az ifikhez száműzte egyik focistáját A kisvárdai edző így büntette meg a Fradi ellen fegyelmezetlen Anton Sindert.

Több mint 300 településen irtják a szúnyogokat a héten A Balatonnál, Szolnok környékén, a Dráva térségében, Fejér és Vas megyében az elmaradt munkákat pótolják.
NB I: nem menekülhet a Fradi, százszázalékos tapad rájuk Alacsony színvonal Pakson.
Lánykérés és fejberúgás a Fradi kisvárdai stadionavatóján Thomas Doll rezesbanda zenéjére tapsolt a sasröptetés előtt, utána egy ékszerdobozból csent az FTC három pontot.
Halálra gázolt egy embert egy vonat Rákosnál A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 20-30 perces késésekre kell számítani.
A volt Fradi-edző négyessel ütötte ki a Feyenoordot Moniz Szlovákiában dolgozik.

A Fradi edzője segít a Malmőnek legyőzni a Vidit Érdekes kulisszatitkot árult el a Malmö FF vezetőedzője a keddi BL-selejtező előtt.
Thomas Doll megmutatta, hogy még mindig penge a technikája A Fradi német edzője labda nélkül mutatta meg, hogy kell dekázni.
Továbbra is hibátlan a Fradi az NB I-ben Davide Lanzafame duplázott, a Ferencváros mindhárom idei bajnokiját megnyerte.
Gyerekei szeme láttára halt meg Családapa halt meg abban a balesetben, ami délelőtt történt Szolnok közelében. Két autó frontálisan ütközött egymással. A vétlen kocsiban egy teljes család ült. A sofőr, az édesapa a helyszínen meghal...
Megsérült a Fradi-meccsre kijelölt bíró Megvan a helyettese is.
Rangos tornán mutatkozik be az új Fradi Először láthatják a szurkolók mérkőzésen az élvonalbeli férfi kézilabda-csapat új játékosait.