Két liter pálinkáért rúgtak halálra egy móri nyugdíjast a részeg tinik

Halálra rugdosott gy nyugdíjas férfit három részeg fiatal, csak azért, hogy még többet ihassanak. A férfinek két liter pálinkáért és némi apróért kellett meghalnia.

2018. május 16. 21:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Két liter pálinkáért rúgtak halálra egy móri nyugdíjast a részeg tinik Halálra rugdosott gy nyugdíjas férfit három részeg fiatal, csak azért, hogy még többet ihassanak. A férfinek két liter pálinkáért és némi apróért kellett meghalnia.
Benőtte a fa a táblát Benőtt egy fa egy "Behajtani tilos" jelzésű táblát Sopronban. Egy egyirányú utca végén a táblát szinte közvetlen a fa törzse elé tették, így aki nem ismerős a környéken, könnyen behajthat az utcába, amiből baleset is lehet. A közlekedésbiztonsági szakértő szerint az út kezelőjének, jelen esetben az önkormányzatnak a felelőssége, hogy a tábla jól látható .
Itt nem csak a gyorsaság számít, helyes válaszokra is szükség van! - Bezár a bazár! 28. adás galéria Nézd meg a Bezár a bazár! 28. adásának legjobb pillanatait!
Exkluzív videó: Tilla féktelen nevetésben tört ki, leállt a Bezár a bazár! forgatása Exkluzív, adásba sosem került tartalom: Majkáék éppen a Bezár a bazár! játékszabályait ismertették volna, ám ekkor Tilla heves nevetésben tört ki, melyet percekig nem tudott abbahagyni... Hogy mit reagált erre a műsorvezetők előtt álló páros? A videóból kiderül!
Bezár a bazár! - 28. adás 1. rész Marcsi és Laci érkezett elsőként a Bezár a bazár! szerda esti adásába. A páros mindent bevetett azért, hogy megszerezzék az értékes berendezésekkel felszerelt konyhát, ám hogy ez sikerült-e nekik, az a videóból kiderül!
Bezár a bazár!: A mindig vidám Brigi meghatódva búcsúzott a műsortól Balázson kifogott a Bezár a bazár! egyik kérdése, így játékospárjával búcsúzniuk kellett a műsortól, ám az egész adás alatt rendkívül felszabadult és mosolygós Brigi ezúttal nem tudta leplezni a csalódottságát...

Top hírek:
Külseje miatt bántják Ernyey Bélát Sok kortársa irigyelheti Ernyey Bélát, aki 75 évesen is roppant fiatalos, és öltözködése is meglepően vagány. Épp emiatt vált legutóbb rosszindulatú beszólások céltáblájává.
Nem tudta magáról a gimis, hogy terhes Mentők élesztették újra Detti kisbabáját.
Fantasztikus, citromos, házi bodzavirágdzsem, ahogy a nagyi tanította Élvezd a tavasz ízét télen is: rakj el almával sűrített, citromos bodzavirágdzsemet!
Béres Alexandrának eltört a csípője szülés közben Szandinak nagyon jó emlékei vannak a szülésről, annak ellenére is, hogy 12 órán át szenvedett fájdalomcsillapítás nélkül. Komolyan gondolja, hiszen bevállalta még egyszer.
Trokán Nóra ezért követte nővérét a színészi pályán Stohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Trokán Nórát és édesapját, milyen érzés volt feleleveníteni a gyerekkori sztorikat. Trokán Péter elmesélte, hogy milyen kapcsolat volt a két lánytestvér között, amikor gyerekek voltak.
Vigyázat, szülővel vagyok! - 12. adás Vigyázat, máris érkezik a fiatal színésznő, aki bár nem alma, mégsem esett messze a fájától. Jönnek az énekes testvérek, akik zongorista apukájukkal már egész korán bejárták a világot. És a modell színésznő, aki olyan fiatal, hogy gyerekkori emlékeiért nem kell túl mélyre ásnia.