Törökországból indulhat a következő válság

Az ország a szakadék felé araszol. A zene szól, a parketten még táncolnak, de a pultos már elkezdte emelni az árakat.

2018. május 21. 7:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Románia 600 ezer öreg autót vont ki a forgalomból Romániában 2005 óta több mint 600 ezer, tíz évnél öregebb autót vontak ki forgalomból a roncsautóprogrammal - mondta Cornel Berezuica, a környezetvédelmi alap elnöke.
Egyre kevesebben tartoznak nagy összeggel a NAV-nak Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), de a harmadik negyedévben mérséklődött a számuk - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból. Szeptember végén 2654 (június...
Versenyen keres új programozókat az OTP A BankIT Competition-ön logikai-matematikai és programozási feladatokat kell megoldani....
Theresa May: Nem emelhetnek határt Észak-Írország és Nagy-Britannia közé Theresa May brit miniszterelnök arról biztosította kedden kabinetjének tagjait, hogy nem fog beleegyezni olyan megállapodásba, amely vámhatárt emelne Észak-Írország és Nagy-Britannia közé az Egyesült Királyság EU-tagságának megszűnése (Brexit) után.
Két EU-s projektben is részt vesz az ENEFI Két EU által támogatott projektben is részt vesz a ENEFI Energiahatékonysági Nyrt - áll a társaság BÉT-re eljuttatott közleményében. A PAN-LNG és a Clean Fuel Boksz projektek 17, illetve 11,6...

Top hírek:
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Kétmilliárd forintból épül új híd Baján Több mint kétmilliárd forintból 2019-re megépül a bajai Ferenc-csatorna új hídja és 2021-re megújul a Deák Ferenc-zsilip is - tájékoztatta Baja polgármestere az MTI-t.
1,7 milliárd forintot felejtett el valaki befizetni a NAV-nak Közzétette a NAV a nagy összegű adóval tartozók listáját, ezúttal 93-an voltak, akik legalább tízmillió forinttal tartoztak az adóhivatalnak.
Évtizedes csúcson a brit béremelkedés Közel egy évtizede nem nőtt olyan gyorsan a keresetek Nagy-Britanniában, mint idén június és augusztus között. Az átlagbérek 3,1%-kal nőttek - bónuszoktól megtisztítva - az augusztusig tartó három...
Lakástakarékok: az állami támogatások megszüntetése a Fundamentát találta telibe A lakás-takarékpénztári kedvezmény megszüntetése a piac legnagyobb szereplőjét, a Fundamentát érintheti rosszul. És persze az ügyfeleket, akik annak ellenére szeretik ezt a megtakarítási formát, hogy nem ez kínálja a legnagyobb állami támogatást.
Itt a Fundamenta nyilatkozata: meddig köthetünk még LTP-t? Az OTP és az Erste után a Fundamenta is közölte menetrendet mindazok számára, akik még állami támogatással akarnak lakástakarékot kötni értesült a Bank360.