Törökországból indulhat a következő válság

Az ország a szakadék felé araszol. A zene szól, a parketten még táncolnak, de a pultos már elkezdte emelni az árakat.

2018. május 21. 7:08

A cikk folytatása...



Friss hírek
Megszűnik a tranzakciós illeték, de nem biztos, hogy a fogyasztó is jól jár Egy fontos pont hiányzik a törvényjavaslatból.
Az év legnagyobb felfordulása: öt napig a feje tetejére áll Budapest Hétvégén rendezik a Red Bull Air Race-t. Már most esélytelen eljutni több helyre tömegközlekedéssel.
Péntektől drágul az amerikai whiskey, a Harley Davidson motor és a Levi's farmer Életbe lép az EU ellenvámja az USA-val szemben.
Jól jár, aki a cigit és az alkoholt Magyarországon veszi Megmérték az árszínvonalat az Európai Unióban.
Adriai gázmezőt vásárolt a Mol leányvállalata Megvásárolja a Mol Nyrt. leányvállalata, az INA horvát olajipari cég az olasz Eni csoport tulajdonában álló Eni Croatia BV-t, így az Észak-Adria és a Marica-tenger alatti gázmezők egyedüli tulajdonosává és kizárólagos üzemeltetőjévé válik.
Pénteken Európa hivatalosan is beszáll a kereskedelmi háborúba Aznap lépnek hatályba az amerikai termékekre kivetett védővámok.

Top hírek:
Az MNB módosított a GDP és az inflációs várakozásokon    Jövőre a GDP 3,5 százalékkal, 2020-ban 2,8 százalékkal bővül majd
Benyújtották a jövő évi adótörvényeket A kormány benyújtotta a parlamentnek az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról, valamint a bevándorlási különadóról szóló törvényjavaslatot.
Esnek a tőzsdék Trump és Kína háborúja miatt Több mint 300 pontos mínuszban is járt ma a Dow a világkereskedelmi feszültségek éleződése miatt. A vezető részvényindexek mind negatív tartományban zárták a napot. A Dow hatodik napja esett, ezzel...
Szinte az összes cafeteria megszűnik jövőre Az írmagját is ki kellene irtani a cafeteriának. Az egyetlen megfontolásra érdemes terület a vidékfejlesztés jegyében az üdülési csekk, amivel a turizmushoz lehet forrásokat csoportosítani - írtuk...
Van minek örülni? Nagyon hisznek a magyar gazdaságban Amellett, hogy Matolcsyék az alapkamathoz ismételten nem nyúltak, a Magyar Nemzeti Bank emelte az idei GDP- és infláció-előrejelzését.
Pocsék a hangulat Trump miatt, 325 felett volt az euró Az amerikai-kínai vámháború nagyon csúnyára festette a tőzsdenapot, volt idő, amikor a német index majdnem két százalékos esést mutatott. A BUX végül alulmúlta a DAX-ot, sovány vigasz, hogy Varsóban sem igazán volt jobb a helyzet. Az euró/forint délben 325 is volt, de azután visszaesett, 322-ig.