On-stage túra a VR technológia segítségével: mintha a nagyszínpadon buliznál

Először május 31-én a Budapest Parkban!

2018. május 31. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Majka a Budapest Park színpadán: szereti, de nem várja vissza Curtist Körömágygyulladással és Curtis nélkül adott koncertet Majka, Geszti Péter mégse küldött egy másik zenészt börtönbe, Szulák Andrea szerelmes és további hírek.

Friss hírek
800 millióból újult meg a Zeneakadémia orgonája Kilenc éven át dolgoztak rajta, de megérte: az egész világ a csodájára jár majd az ismét megszólaló budapesti Voit-orgonának.
Csökkenteni fogják az e-könyvek áfáját Egy EU-s döntés teszi ezt lehetővé, a kormány már készíti elő a döntést.
A szamurájok számára a hadviselés is rituális cselekedetek sora volt A szamurájok egy harcos kaszt voltak, amely idővel átvette az irányítást Japán felett.  Azt a kérdést, hogy miként készültek fel a harcra, és hogyan vívták azt, már meglepően nehezebb megválaszolni.
Ki lesz az új Morricone? Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a Pannónia Stúdió.
Fejlesztésekkel Európa élvonalába a békásmegyeri kazánházaktól az óbudai kéményig A nemzetközi olajválság késleltetett hatását Budapest távhőellátása is megérezte, azonban az erőművek hulladékhő-kapacitását ekkorra már maximálisan kihasználták, további erőművek építésére pedig nem számíthattak. Ám a lakótelepek növekvő hőigényét ki kellett elégíteni. A Főtáv az 1970-es években komoly kihívás előtt állt.
Hitler és a nők megjelent a Múlt-kor őszi különszáma Miért értek véget legtöbbször tragédiával Hitler szerelmi kalandjai? Vajon ki volt az a nő, aki egyetlen paraszttal sakkban tartotta egész Romániát? Hogyan alakított ki luxust a szocializmusban Kádár János és felesége? Kiderül a Múlt-kor őszi különszámából.

Majka már bánja a szakítást Curtis-szel? A szombati napon az egykori sikerpáros mindkét tagja nyilatkozott a jövőről, míg Curtis a Sláger Partyn vett részt, és bejelentette, hogy a jövőben szorosabb együttműködésre készül Emilióval, akivel k...
Háromnapos fesztivállal zárja hetedik évadát a Budapest Park A Kapuzárási Piknik névre keresztelt eseménysorozat fellépői közt ott van az idén egyetlen önálló parkos koncertjét adó Ganxsta Zolee, az ultramenő táncosokkal és dívákkal kiegészülő Brains, illetve a...

Top hírek:
Meghalt a lettek eurovíziós sztárja Valters Fridenbergs mindössze harmincéves volt, két évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a rákot.
Az összes bohóc a mennybe jut majd Adyról, Babitsról és anglisztika szakos hallgatókról is énekel első albumán a Meg Egy Cukorka. Premier.
A Wellhello a tagok távozásáról: A hír igaz, aggódni viszont nem kell Elnöki közleményt írtak Fluor Tomiék.
Albumpremier: Hallgassa meg Odett különleges jubileumi lemezét! 10 éve indult el a hazai könnyűzenei színtéren a dalszerző-énekesnő, Odett. Ismerhetjük a rádiókból, láthattuk fesztiválokon, vagy épp az eurovíziós dalválogató műsorban. Most pályafutása első 10 évének dalait adta ki összegyűjtve, új formában. A különleges válogatáslemez először itt hallható.
Szentivánéji álom Nagyváradon A Szigligeti Színház Tarnóczi Jakab rendezésében és Nádasdy Ádám fordításával mutatja be Shakespeare tündérjátékát.  [...] Bővebben!
Alig szerepelnek nők a hírműsorokban A nyugdíjasok, a gazdasági szereplők és a Katolikus Egyház képviselői viszont bőven kaptak műsoridőt.