Bemutatkoztak 2018 fesztiválborai

Jó adag határozottság, csábos mosoly, egy csokor virág és egy kis parfüm.

2018. június 2. 21:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Mégsem potyognak drágakövek az égből Hawaiin Sajnos kiderült, hogy egészen másról van szó.
Itt a Karlovy Varyban debütáló új magyar film trailere - videó Szexi meztelen vizeskedés is látható az első előzetesben.
Újra eladó a Király piros magánrepülőgépe Ismét árverésre bocsátották Elvis Presley egykori magánrepülőgépét, amely csaknem négy évtizede parkol egy új-mexikói kifutópályán és legutóbb tavaly cserélt gazdát 430 ezer dollárért. Az IronPlanet július 27-ig várja az online ajánlatokat a gépre.
Durva vígjáték készült a fesztiválozás árnyoldaláról - videó Őrülten vicces trailer érkezett a The Festival című vígjátékhoz.
Ferenc József és II. Vilmos is utazott a forradalminak számító millenniumi földalattin Az 1896-os Ezredéves Kiállításra közel ötmillióan voltak kíváncsiak. Ekkora látogatósereget nem lehetett volna mozgatni hatékony tömegközlekedési eszköz nélkül. 1896 tavaszára megépítették az Andrássy út alatt húzódó, a belvárost a Városligettel összekötő kéregvasutat.
Ezeket a Kányádi-feldolgozásokat szeretjük a legjobban a Kalákától Mert a vers az, amit mondani - és énekelni kell.

Top hírek:
Ascher Tamás és Szikszai Rémusz is rendezni fog a Budapest Bábszínházban Sikeres évadot zárt a bábszínház. A következőt pedig a hagyományőrzés és a kísérletezés jegyében hirdették meg. Emellett társulati díjakat is osztottak. [...] Bővebben!
Broadway-musical készül Michael Jackson életéről A pop királyának hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage kedden jelentették be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről. A musical várhatóan 2020-ban debütál a Broadway színpadán.
10 tény a futball-világbajnokságok történetéből
Megérkezett az Aranyélet utolsó évadjának ízelítője A harmadik évadban Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik. Ám a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok. Vajon összeegyeztethető a család és a hatalom, a karrier és a tisztesség?
Vérig sértette a belgákat John Cleese Elégedetlen volt a közönségével, és a Twitteren jól kiosztotta őket.
Három kiállítása is lesz Yoko Ono egykori szerelmének, a magyar származású Sam Havadtoynak A képzőművész és galériatulajdonos Sam Havadtoy (avagy Havadtőy Sámuel) munkáit három különböző tárlaton is láthatja a magyar közönség júliusban. A Yoko Onoval való kapcsolatát feldolgozó műveit is megnézhetjük majd.