Bemutatkoztak 2018 fesztiválborai

Jó adag határozottság, csábos mosoly, egy csokor virág és egy kis parfüm.

2018. június 2. 21:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Ujj Mészáros Károly: Mindig érdekesebb, amikor lehetetlennek tűnik valami Retrós ötletparádéra épülő abszurd fekete komédia után a mai magyar valóságba helyezett, különleges atmoszférájú krimidrámával jelentkezik a hazai és nemzetközi díjesővel elismert Liza, a rókatündér rendezője. Ujj Mészáros Károllyal hősteremtésről, demokráciáról és Kulka János visszatéréséről beszélgettünk.
Átadták a Junior Prima Díjakat Öt harminc év alatti, fiatal művész kapta meg a rangos elismerést színház- és filmművészet kategóriában. [...] Bővebben!
Ahol a püspök felügyelte a legjobb bordélyházakat: a középkori London alvilága A középkori Londonban az apróbb bűncselekményekért is könnyen felakaszthatták az embert, ennek ellenére a bűnözés meghatározó része volt a város arculatának. A prostitúciótól a gyilkosságokig és utcai harcokig a hatóságoknak sok mindennel kellett törődniük, beleértve az őket is behálózó korrupciót.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.
Döbrösi Laura: Inspirál, ha megdobálnak paradicsommal Az Aranyélet, az Egynyári kaland és a Mi, szemüvegesek filmjeiből ismert színésznő két nagyszínpadi főszerepben is látható a Magyar Színházban. Interjú. [...] Bővebben!

Top hírek:
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Minek ment oda? Honlappal küzdenek a szexuális zaklatás ellen Egy évvel a botrány hazai kirobbanása után elindult egy honlap a szexuális zaklatásról, amely az áldozatok és az intézmények dolgát is megkönnyítené.
Valami történt a Wellhello-körül: többen távoztak a zenekarból Elköszönt a hangmérnök és több zenész.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.
Anton Lachky készíti a Közép-Európa Táncszínház új bemutatóját A stílusteremtő táncos-koreográfus először dolgozik együtt magyar társulattal. [...] Bővebben!