Nagyszabású jubileumi évad a 2018-as Budapesti Nyári Fesztiválon

Idén is több mint 100 programmal, világsztárokkal és bemutatókkal jön a Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeten és a Városmajorban.

2018. június 3. 21:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Budapesti Nyári Fesztivál - duplán Augusztus első hétvégéjén Verdi Rigolettója nemzetközi sztárszereposztásban lesz látható a Margitszigeten, a GroupnSwing együttes a Városmajorban biztosít fergeteges hangulatot, Petruska és Ferenczi G...

Új bemutató a Budapesti Nyári Fesztiválon A Cirkuszhercegnő című operettet mutatják be.
Szabadtéri programok a zene és a színház kedvelőinek Különleges színházi és zenei művészeti produkciók a Budapesti Nyári Fesztivál programjában szeptemberig.

Szendvicsek a hátizsákba, ital a kulacsba, és irány a Margitsziget! - Hétvégi programajánló A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.
Rigoletto a Margitszigeten világsztárokkal Világsztárokkal látható Verdi Rigoletto című operája vasárnap a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a címszerepet Giuseppe Altomare olasz bariton, a mantovai herceg szerepét pedig Arturo Chacón-Cr...
Tamino és Pamina szerelmi története a Margitszigeten A világhírű Béjart Ballet Lausanne társulata a Varázsfuvolát táncolta el.
Elautósodik a Margitsziget? Az elmúlt hat évben megduplázódott a céges behajtási engedélyek száma. Tavaly 177 cég 2689 behajtási engedélyt kapott.