Nagyszabású jubileumi évad a 2018-as Budapesti Nyári Fesztiválon

Idén is több mint 100 programmal, világsztárokkal és bemutatókkal jön a Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeten és a Városmajorban.

2018. június 3. 21:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagykoncert és Duna Karnevál Gála a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.

Ingyenes ünnepi koncerttel kezdődik a Budapesti Nyári Fesztivál A klasszikus zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéi és közkedvelt zeneművek szólalnak meg a Magyar Állami Operaház Zenekara előadásában, Héja Domonkos vezényletével szombaton a margitszigeti nagyréten, ...
Sürgősségi műtéten esett át Alexander Rybak, lemondta budapesti fellépését A Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású, ingyenes nyitókoncertje így is megtartásra kerül június 9-én a Margitszigeti Nagyréten, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Musical Revolution - Városmajor - Nyerj 2 jegyet! A musicalkedvelők számára igazi csemegének ígérkezik a hazai musical és popzenei élet három elementáris képviselőjének rendhagyó élőzenés koncertje, műfaji határok nélkül. Sándor Péter, Baranyai Anna...
Ritkán látjuk így: Tatár Csilla megmutatta magát smink nélkül A műsorvezető a Margitszigeten fotózta le magát.

Ami az erdőben történt az ott is marad - ősbemutató a Városmajorban Különleges koncert ősbemutató június 17-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Sebő Ferenc és Kollár-Klemencz László és zenekaraik koprodukciójában.
Nézegessen elviselhetetlenül szép, klasszikus, budai polgári lakásokat! Városmajor, hatalmas park, fogaskerekű, budai életérzés. És egy 92 nm-es lakás, ínyenceknek, a csodálatos Maros utcában, ahol még a fagyi is jó. Egy 58,9 milliós ingatlan következik! Leírás ...
A mozgás csodaszer a rák gyógyításában is Onkológusok, urológusok, gyógytornászok, gyógyult és ma is rákkal küzdő betegek sétáltak a Margitszigeten.
Szombaton tartják a Keresztény Szigetet Szombaton tartották a negyedik Keresztény Szigetet a Margitszigeten, ahol több mint húsz keresztény civil szervezet mutatkozott be.
Tiborcz István üzlettársával tárgyalt Lázár János a Városmajorban Lázár szerint kár összeesküvést keresni, amúgy sem diszponál már közpénzek felett.
Szombaton tartják a Keresztény szigetet Az egész napos programot szervező Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és az ÉrtékMegőrző Hálózat pódiumbeszélgetésekkel, koncerttel, bábelőadással, sportversenyekkel várja az érdeklődőket a Margitszig...