Bocuse d'Or Europe, 1. nap

Pohner Ádám és a magyar csapat ringbe szállt.

2018. június 11. 23:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bocuse dOr-döntőben a magyarok Nyolcadik helyen végzett a magyar csapat a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban. Pohner Ádám és csapata így biztosan ott lesz jövő januárban a lyoni döntőn. A húsz résztvevő országból tízen jutot...

Bocuse d'Or: A világdöntőbe jutott Magyarország Hazánkat Pohner Ádám képviselte.

Friss hírek
30 ezer bikát ölnek le évente, de szerintük ez művészet Nemzetközi tanács alakult a bikaviadalok népszerűsítésére.
George Clooney szerint a barátnője nem az, akinek mutatja magát A sztár legújabb rendezése sci-fi lesz, amiben a főhős barátnőjével nem stimmel valami.
Ismét esküvőn viselték Diana hercegné tiaráját Diana halála óta nem hordta senki nyilvánosan.
Kamerák előtt omlott össze egy műsorvezető, amikor a szüleiktől elválasztott gyerekekről beszélt Rachel Maddow képtelen volt beolvasni egy hírt a Texasban működő gyerektáborokról.
Felismeri a városokat ezekről a régi fotókról? Tesztelje! Egészen más képet mutatnak a jól ismert magyar városok madártávlatból, de ha jól megfigyeljük a képeket, mindegyiken találunk egy-egy különleges ismertetőjegyet.
Különös hangok a mátrai erdőben Idén már tizenötödik alkalommal rendezik meg a Muzsikál az erdő Mátrai Művészeti Napok című rendezvénysorozatot június 30. és július 8. között. [...] Bővebben!

Pohner Ádám hétfőn versenyez a Bocuse d'Or európai döntőjén Húsz ország szakácsai indulnak a veresenyen, mindössze tizen juthatnak tovább.
Paprikás krumplitól a Bocuse d'Or versenyig Egy 25 éves szakács, Pohner Ádám képviseli idén Magyarországot a Bocuse d'Or versenyen. A Kistücsök séfje napi nyolc órát gyakorol, és megmutatta, miből fog főzni a versenyen.

Top hírek:
Orbán kisebb tornagyakorlattal bemutatta, milyen politikát is képvisel A szovjet megszállás áldozatainak állított emlékmű során különös gyakorlatok sora volt látható a miniszterelnöktől. Lehetetlen nem felfedezni bennük valamilyen politikai párhuzamot.
Kell egy kis rajzolt együttlét Négy új animációs klipet hozott ki a Mary Popkids, amiket először nálunk lehet megnézni.
Vérig sértette a belgákat John Cleese Elégedetlen volt a közönségével, és a Twitteren jól kiosztotta őket.
Három kiállítása is lesz Yoko Ono egykori szerelmének, a magyar származású Sam Havadtoynak A képzőművész és galériatulajdonos Sam Havadtoy (avagy Havadtőy Sámuel) munkáit három különböző tárlaton is láthatja a magyar közönség júliusban. A Yoko Onoval való kapcsolatát feldolgozó műveit is megnézhetjük majd.
Migránsgyerekekről viccelődtek, otthagyná a tévét a sikersorozat rendezője Undorodik attól, hogy a Foxnak dolgozzon, amely támogatja "Trump hazugságait" - mondta a melegekről és bevándorlókról is szóló sorozat alkotója.
Kivágtak egy leszbikus jelenetet a Jurassic World: Bukott birodalomból Nem ez az első eset, hogy meleg jelenetet erőltetnek egy filmbe, de aztán rájönnek, hogy felesleges.