Történelmi találkozó Szingapurban:"nagyon gyorsan megkezdődik" az atommentesítés Észak-Koreában.

Mindkét fél a vártnál is jobbnak és eredményesebbnek nevezte a megbeszéléseket.

2018. június 12. 5:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Stephens is ott lesz a WTA-vébén Az utolsó héten dől el, ki jut be a még két kiadó helyre. Babos párosban lesz ott Szingapúrban.

Megtette első útját a világ leghosszabb járata visszafelé az Északi-sarkon át Hosszú időn át készült a Singapore Airlines, hogy több év kihagyás után újra megtegye köztes leszállás nélkül a Szingapúr-New York távot, végül most meg is indult a járat. A fedélzeten volt Richard Qu...
Szingapúrban a legjobb élni
Újabb lépést tesz Szingapúr: nagyon szeretnének Ázsia kriptoközpontja lenni A szingapúri felügyelet és a de facto jegybank értekezletet szeretne tartani a bankokkal és a kriptopénzes vállalatokkal annak érdekében, hogy a virtuális pénzekkel foglalkozó vállalatok...
Ferenc pápát látná vendégül Észak-Koreában Kim Dzsong Un A phenjani vezető Ferenc pápa áldását és támogatását szeretné kérni a Koreai-félszigeten megteremteni szándékozott béke és stabilitás érdekében.
Rég nem volt ilyen hűvös a viszony Kína és az USA között Udvarias hangvételben, ugyanakkor kölcsönös sérelmeiknek hangot adva kezdte meg találkozóját a Pekingbe látogató Mike Pompeo amerikai külügyminiszter és kínai kollégája hétfőn, közvetlenül azután, hog...

Szándékosan kerülnék a pilóták a Q3-at? A középmezőny számára értékesebb lehet a Q2-ben kiesni, mint bejutni a Q3-ba - vallja Romain Grosjean, aki Szingapúrban a hetedik helyről indulva a gumik miatt még a tizenharmadiktól is kikapott.
Force India: Nem történhet több incidens Katasztrofális hétvégén van túl a Force India, mivel pilótáik összeakadtak Szingapúrban, és pont nélkül távozott a csapat. Otmar Szafnauer biztosít mindenkit, hogy nem fog több ilyen baleset történni.
Trump szerint rövidesen ismét találkoznak Kim Dzsong Unnal Donald Trump és Kim Dzsong Un először júniusban találkozott Szingapúrban.
Még egy győzelmi esélye lesz a Red Bullnak Bár korábban arról beszéltek, Szingapúr az utolsó lehetőség, mind Christian Horner, mind Toto Wolff arra számít, az RB14 Mexikóban ismét formában lesz addig pedig meglepetést okozhat.
Akkubankkal trollkodja a Huawei az Apple fanatikusokat Az új iPhone-okért sorban állóknak Szingapúrban külső akkumulátort osztogattak, Amszterdamban pedig Huawei kanapén lehetett mobilt tölteni.
Hamilton a játékban is nagyon gyors Szingapúrban Nem csoda, hogy az F1-es címvédő szingapúri pole-köre megihlette ezt a gamert is, aki megpróbált valami hasonlót összerakni az F1 2018-cal.