Gundel Takács Gábor bejelentést tett új műsoráról

Gundel Takács Gábor videóban számolt be róla, hogy már forgatják is új, tudásalapú vetélkedőjét a VIASAT3-ra.

2018. június 12. 7:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A luxusfeleségek is emberi, érző, szerethető lények Extra, kibeszélő epizódot kap a Viasat3 reality-je, amiben még az eddiginél is több hiszti várható.

Friss hírek
Zenebutik Gála - II. 6. rész Zenés szórakoztató műsor
A világ legkülönlegesebb szállodái - szombat és vasárnap 18.30 Ajánló - Szokatlan, különc és bizarr helyzínek: A világ legkülönlegesebb szállodái! Szombat és vasárnap este 18.30-kor a FEM3-on!
Dermesztő disztópiák Andrew Niccol újabb, nem túl biztató jövőt ábrázoló sci-fit rendezett.
Melania Trump felszólalt a gyerekeket szüleiktől elválasztó gyakorlat ellen Azon akadt ki a first lady, hogy férje kormánya egy hónap alatt kétezer illegális bevándorló gyerekét választotta el a szülőktől. Csecsemőket is.
Shelley Duvall esti meséi - szombat és vasárnap 20.05 Ajánló - Lépj át a kapun és láss száz csodát! Shelley Duvall esti meséi: szombat és vasárnap esténként 20.05-kor a Kiwi TV-n!
Rózsafüzér a méhben Az írországihoz hasonló politikai "földrengésben" bíznak sokan Argentínában.

Állva lovagolt Luxus Bogi és Yvonne - videó Nem mindennapi mutatványra vállalkozott a Feleségek luxuskivitelben két szereplője, Bogi és Yvonne. A VIASAT3 dúsgazdag sztárjai egy lovardában másztak meg egy idomított lovat, majd állva végeztek el ...
Angelina Jolie-ról vesz példát Luxus Babett Családbővítésen gondolkodott Afrikában Köllő Babett. A VIASAT3-on Feleségek luxuskivitelben ma esti adásában a színésznő egy afrikai árvaházba látogat el a luxusfeleségekkel. Babett-tet megrendítették...

Top hírek:
Allah Akbart üvöltött egy nő, és torkon szúrt egy vevőt és a pénztárosnőt Újabb terrortámadás Franciaországban, a nőt elfogták.
Szentpéteri Áron rövidfilmje nyert a diákfilmfesztiválon Magyar sikerrel zárult szombat este a június 10-16-ig rendezett rangos diákfilmfesztivál.
Ritkán látható tahóság miatt óvhatták meg az olasz osztályozót Elég gyakran volt 2 labda a pályán. A Palermo nem jutott vissza az élvonalba, a bíróság segíthet neki.
Ezzel a góllal nyert Mexikó a világbajnok ellen Lozano gólját nem lehet elégszer megnézni.
Tóth Bertalan az új elnök, Mesterházynak nem sikerült A volt elnök kikapott. Elnökhelyettesnek viszont az egyik emberét, Szakács Lászlót választották meg az MSZP-tisztújításon.
Tapétavágóval késelt egy nő Franciaországban Allah Akbart üvöltve szúrt meg két embert.