Nagy sikerrel megnyílt a Párizsi Magyar Intézetben a PIM Írói fogások című kiállítása

Nem történik benne semmi, csak az, hogy egy ember megeszik egy halat mondta Szindbád-Krúdy írását átolvasva egy nyomdász.

2018. június 12. 22:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Tök alakú Ming-kori város romjaira bukkantak Kínában A Ming-dinasztia (1384-1644) korából származó város maradványaira bukkantak Kína keleti részén, Csianghszi tartományban. Az ásatáson az 550 ezer négyzetméteres település fala és annak nyolc kapuja is felszínre került.
30 ezer bikát ölnek le évente, de szerintük ez művészet Nemzetközi tanács alakult a bikaviadalok népszerűsítésére.
George Clooney szerint a barátnője nem az, akinek mutatja magát A sztár legújabb rendezése sci-fi lesz, amiben a főhős barátnőjével nem stimmel valami.
Ismét esküvőn viselték Diana hercegné tiaráját Diana halála óta nem hordta senki nyilvánosan.
Teljes szemfényvesztés lehet a stanfordi börtönkísérlet, amelyben a szadistává váló őrök rabokat vertek A stanfordi börtönkísérlet sokáig mérföldkőnek számított a pszichológiában, és a szakma úgy tekintett rá, mint ami új megvilágításba helyezte az emberi természetet. Az 1970-es évek óta azonban egyre több kétség merült fel nem csak módszertanával, de az egész kísérlet valóságosságával kapcsolatban.
Kamerák előtt omlott össze egy műsorvezető, amikor a szüleiktől elválasztott gyerekekről beszélt Rachel Maddow képtelen volt beolvasni egy hírt a Texasban működő gyerektáborokról.

Top hírek:
Orbán kisebb tornagyakorlattal bemutatta, milyen politikát is képvisel A szovjet megszállás áldozatainak állított emlékmű során különös gyakorlatok sora volt látható a miniszterelnöktől. Lehetetlen nem felfedezni bennük valamilyen politikai párhuzamot.
Kell egy kis rajzolt együttlét Négy új animációs klipet hozott ki a Mary Popkids, amiket először nálunk lehet megnézni.
Vérig sértette a belgákat John Cleese Elégedetlen volt a közönségével, és a Twitteren jól kiosztotta őket.
Három kiállítása is lesz Yoko Ono egykori szerelmének, a magyar származású Sam Havadtoynak A képzőművész és galériatulajdonos Sam Havadtoy (avagy Havadtőy Sámuel) munkáit három különböző tárlaton is láthatja a magyar közönség júliusban. A Yoko Onoval való kapcsolatát feldolgozó műveit is megnézhetjük majd.
Migránsgyerekekről viccelődtek, otthagyná a tévét a sikersorozat rendezője Undorodik attól, hogy a Foxnak dolgozzon, amely támogatja "Trump hazugságait" - mondta a melegekről és bevándorlókról is szóló sorozat alkotója.
Kivágtak egy leszbikus jelenetet a Jurassic World: Bukott birodalomból Nem ez az első eset, hogy meleg jelenetet erőltetnek egy filmbe, de aztán rájönnek, hogy felesleges.