Tudd meg, kinek kell szurkolnod a vébén! | KVÍZ

Nyolc nap alatt végigvettük, hogy szerintünk kinek érdemes szurkolni a focivébén. De vajon ti hogy vagytok ezzel? Kinek szurkoltok? A tesztből kiderül! A hozzászólások között várjuk, kinek, mi jött ki, és mennyire stimmel az eredmény!

2018. június 13. 14:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Vérfürdő Várpalotán: Pszichológus kezeli a családirtó Zsoltot Soha többé nem akarnak még a környékére sem menni a rokonok annak a várpalotai háznak, ahol B. Zsolt brutális kegyetlenséggel kivégezte a kétéves Gergőt és anyukáját, P. Enikőt.
Veszélyben a nyugdíjasok: Étrend-kiegészítővel csalják ki a pénzt Több ezer forintot követel egy étrend-kiegészítő gyártásával és forgalmazásával foglalkozó külföldi cég egy pásztói nyugdíjastól. Az asszony állítja: nem ismeri őket és sohasem rendelt tőlük semmit. Mégis fizetésre akarják kényszeríteni.
Szexet akarok! esett neki támadója a futónőnek Futás közben támadta meg és akarta szexre kényszeríteni egy férfi a hétszeres magyar bajnok futónőt, Makai Viktóriát. Férje, László mentette meg az erőszakolástól.
Konrád rájött, hogy Tünde a gyilkos? - Szerda 19.50 A rendőrség nem talál semmit, ugyanis előre figyelmeztetve lettek a gyanúsítottak. Szabi megpróbálja rendezni a kapcsolatát Borival, Konrád pedig elkezd gyanakodni.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Top hírek:
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Ausztrália kész Izrael fővárosaként elismerni Jeruzsálemet Elkötelezett hívei maradnak az izraeli-palesztin konfliktus rendezésének.
Kedden szavaz az Országgyűlés a Sargentini-jelentésre adott válaszról itt követheti élőben A szavazások után hat javaslat általános vitáját folytatják le.
Hogyan érhető el a versenyképességi fordulat Magyarországon? A cél a jövedelemadó egyszámjegyűre és az államadósságon belüli devizaarány nullára csökkentése.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.