Az önkormányzat nem tudta előre, hogy csonkolás lesz a Pozsonyi úton

Úgy látják, a a történtek joggal keltettek nyugtalanságot az Újlipótváros lokálpatriótáiban.

2018. június 13. 16:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A pozsonyi parlament is kiállhat Magyarország mellett A visegrádi országok parlamenti vezetői találkoztak Kassán.

Járjunk kiállításokra! A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 2.

Friss hírek
Nem közlekedhetnek teherhajók a Dunán Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél, és vidék városokban is mélységi rekordok dőltek.
Varga Mihály: 2017-ben érdemi béremelkedés és adócsökkentés valósult meg Elmondta, hogy a fegyelmezett költségvetési politika mellett stabil államháztartás és az előrejelzésekkel összhangban lévő makrogazdasági folyamatok jellemezték a tavalyi évet.
FEM3 Café ajánló - 2018.10.18. A következő adás tartalmából. 
415 nap küzdelem után visszatér a WTCR-be Michelisz korábbi csapattársa Monteiro a tavaly augusztusi majdnem végzetes balesete után ül újra versenyautóba.
Fizetőssé teszi a Google az androidos alkalmazásokat Európában A fizetési kötelezettség azokat a mobilgyártókat terhelné, akik a használatba vétel előtt csomagban telepítik a Google alkalmazásait a készülékeikre.
Gyűjtők, figyelem! Itt a Magyar Nemzeti Bank legújabb dobása!

Még sincs azbesztveszély az újlipótvárosi épületbontás miatt A Pozsonyi úti volt KISZ-székház bontását leállították, mert azbesztet találtak, de a hatóság szerint az a megengedett határérték alatti.
Őrségben A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 1.
Volt értelme a kultúrharcnak, máris elkészült a legjobb magyar történelmi film, Edvin Marton főszereplésével A téma nem a pozsonyi csata vagy Trianon, hanem a közeljövő történelme: Edvin Marton a sok TAO-pénzből vesz egy űrkocsit, amivel leszáll a Holdon.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.