Fura ötlettel állt elő az ÁSZ elnöke az állami béremeléssel kapcsolatban

Meghatározott cégeknél elkölthető elektronikus utalvány révén növelné a közszféra dolgozóinak bérét Domokos László.

2018. június 13. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A fideszes képviselőből lett ÁSZ-elnök szerint a kormány megbízhatóan kezeli a közpénzeket Domokos László megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Friss hírek
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Megtízszerezte aranytartalékát az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízszeresére növelte Magyarország aranytartalékát, ezzel az aranykészlet nagyságát a 70 évvel ezelőtti historikus szintre emelte - jelentette be a jegybank kedden.
Rekord alacsony a vízállás a Dunán Rekord alacsony a vízállás a Dunán, Budapestnél 71 éves rekord dőlt meg - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden az MTI-vel.
Jelentősen emelkedett a Morgan Stanley profitja Jelentősen emelkedett a Morgan Stanley amerikai bankcsoport bevétele és nyeresége a harmadik negyedévben.
Ilyen időjárásra számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Újabb szankciókat kapott Irán Washington kedden újabb szankciókat foganatosított iráni cégek és bankok ellen. Az amerikai pénzügyminisztérium két iráni bank, egy traktorgyártó vállalat, továbbá az egyik bank által tulajdonolt...

Egy feddhetetlen ember és a közbeszerzés Domokos László ÁSZ-elnök előélete A kórházak közbeszerzései miatt botrányról beszélő korábbi fideszes képviselő elnöksége idején elképesztő közpénzes projekteket bonyolított a Békés Megyei Önkormányzat.
Domokos László: az ÁSZ elkötelezett, hogy hozzájáruljon a közpénzek átláthatóságához Domokos László kitért az úgynevezett vagyonmegóvási intézkedésre is, amelyet akkor kezdeményezhet az ÁSZ, ha rendeltetésellenes vagy pazarló közpénzfelhasználást tapasztal.

Top hírek:
Kétmilliárd forintból épül új híd Baján Több mint kétmilliárd forintból 2019-re megépül a bajai Ferenc-csatorna új hídja és 2021-re megújul a Deák Ferenc-zsilip is - tájékoztatta Baja polgármestere az MTI-t.
1,7 milliárd forintot felejtett el valaki befizetni a NAV-nak Közzétette a NAV a nagy összegű adóval tartozók listáját, ezúttal 93-an voltak, akik legalább tízmillió forinttal tartoztak az adóhivatalnak.
Évtizedes csúcson a brit béremelkedés Közel egy évtizede nem nőtt olyan gyorsan a keresetek Nagy-Britanniában, mint idén június és augusztus között. Az átlagbérek 3,1%-kal nőttek - bónuszoktól megtisztítva - az augusztusig tartó három...
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
3 dolog, amire érdemes gyorskölcsönt felvenni Napjainkban hatalmas a túlkínálat a gyorskölcsönpiacon, így nem csoda, ha Ön sem tud eligazodni ebben a káoszban. Hatalmas a csábítás melynek köszönhetően késztetést érez arra, hogy minden apróságra hitelt vegyen fel.
Vegyes indexekkel nyitottak az európai tőzsdék Vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.