Fura ötlettel állt elő az ÁSZ elnöke az állami béremeléssel kapcsolatban

Meghatározott cégeknél elkölthető elektronikus utalvány révén növelné a közszféra dolgozóinak bérét Domokos László.

2018. június 13. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az exfideszes Domokos László akkorát ötletelt, hogy Kádár moszkvai élményei adták a másikat

Több lépcsőben csökkenhet az szja-kulcs Több lépcsőben a személyi jövedelemadó kulcsa egy számjegyűre csökkenthet - nyilatkozta a Növekedés.hu-nak adott interjújában Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Több lépcsőben a...

Friss hírek
Az online áruházak forgalmának alakulása - ábrán mutatjuk a belföldi e-kiskereskedelem nettó forgalma (milliárd forint)
Na ezért nem rakja ki a kirakatba a béreket a SPAR Magyarországon "Van üzletünk, ahol 8 alkalmazott dolgozik, és van, ahol 140. (...) Ezek más és más felelősségi szintekkel járnak az ott dolgozóknak, és ennek tükröződnie kell valamilyen szinten a jövedelmekben is" - árulta el a Pénzcentrumnak adott interjújában Szijjné Kállai Ildikó arra a kérdésre, hogy a SPAR miért nem vesz részt a kereskedelmi szektorban tapasztalható bérfejlesztési licitháborúban.
Hasonlóan ítélik meg Oroszországot és az Egyesült Államokat a közép-európai régióban A közép-európai régióban hasonló Oroszország és az Egyesült Államok megítélése, de országonként hatalmas eltérések vannak - mondta a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.
Mesterséges intelligencia adta vissza a hangját egy rádiósnak Mesterséges intelligencia segítségével kapta vissza a hangját egy amerikai rádióriporter, aki egy ritka idegrendszeri betegség miatt két éve nem tud beszélni - írta a BBC hírportálja.
Továbbképzést szerveztek határon túli orvosok számára Határon túli gyermekgyógyászok és kardiológusok számára szerveztek a Rotary mozgalom Gift of Life programja keretében továbbképzést a veleszületett szívfejlődési rendellenességek felismeréséről és kezeléséről a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE).
Újraválasztották a szerb nemzeti bank élére Jorgovanka Tabakovicot A szerbiai képviselőház újraválasztotta pénteken Jorgovanka Tabakovicot a Szerbiai Nemzeti Bank (NBS) élére, további hat évre.

Domokos László: a gazdaságpolitikának segítenie kell a befektetői döntéseket Fontos, hogy a gazdaságpolitika reálisan mutassa be az ország eredményeit, gyakran, nyíltan és részletesen szóljon a gazdaságpolitikai tervekről, mert ezzel segíti a befektetetők döntését - erről besz...
Már jövőre nullszaldós lehet a magyar költségvetés Domokos László szerint eljött az ideje, hogy a foglalkoztatáspolitika kilépjen eddig megszokott keretei közül.
ÁSZ: egyre fehérebb a gazdaság Magyarországon A gazdaság kifehéredésének fenntartható folyamata zajlik Magyarországon - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke kedd reggel az M1 aktuális csatornán

Top hírek:
És akkor Varga Mihály elfelejtette, hogy Orbán válságot ígért Putyin kedvenc oligarchái is megtalálták a maguk nagy üzletét a vb-n; bemutatták a 2019-es magyar költségvetést; százmilliárdos tervekkel állt elő a MÁV, csak pénz nincs hozzá. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A labdarúgó-világbajnokság programja - egy ábrán Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság menetrendje a csoportok szerint
Százmilliárdok várnak a magyarokra - kis hibával is elbukhatják a pénzt A kormányzat hivatalos pályázati e-ügyintézés felületen jelenleg közel 30 nyitott uniós pályázat található, amit a vállalkozások el tudnak érni. Ezek összértéke nagyságrendileg 400 milliárd forint. A Via Credit pályázati tanácsadó összefoglalta a teendőket és azokat a jellemző hibákat, amelyek egy uniós pályázatnál akár egy projekt teljes támogatási összegének elvesztésével is járhatnak.
Hétfőtől az iskolaszüneti menetrend szerint járnak a BKK járatai Június 18-tól az iskolaszünetben érvényes menetrend lép életbe a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járathálózatán a nyári szünet miatt.
Így alakul az építőipari termelés volumenindex, előző év azonos időszaka egyenlő 100
Sziszifuszi robotok és túlontúl menő házak az IKEA központjában