Indián lány 13 ezer éves maradványait rekonstruálták: így nézhetett ki Naia

A lány maradványai nemcsak koruk miatt különlegesek.

2018. június 13. 17:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Argo 2. - Teljes film Rendező: Árpa Attila Szereplők: Kovács Lajos, Scherer Péter, Csuja Imre, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János, Oszter Sándor, Bán János, Nagypál Gábor, Nagy Feró 
Az élet dalos oldala - 48. rész Reality-műsor
Változékonyabbra fordul az idő időjárás-jelentés, 2018. október 17., ...
Mély nyomot hagyott Kucsera Gábor meztelen felsőteste Tápai Szabinában Tápai Szabina a Sztárok és párok forgatása után elárulta, minden gameshow-ban előjön belőle a sportolói szellem, így volt ez most is - nyerni akart. Azt is megosztották a TV2.hu stábjával, hogy szerintük róluk mindenki elsőre kitalálná-e, hogy egy pár...
Sztárok és párok - 3. adás Ezúttal Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzdhettek meg a 15 milliós főnyereményért. Vajon minden párt helyesen tippeltek meg?
Kucsera Gábor így engesztelte ki feleségét, miután elkésett az esküvőről A Sztárok és párok stúdiójában Kucsera Gábor és Tápai Szabina felelevenítették, mi is történt pontosan az esküvőjük napján, miután a kajakos egy kocsmából érkezett meg a szertartásra...

Top hírek:
Mindent bele, fiúk! - október 22, hétfő, 15.45 Ajánló - Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Riccardo Pizzuti, Cyril Cusack, Reinhard Kolldehoff 
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Szexet akarok! esett neki támadója a futónőnek Futás közben támadta meg és akarta szexre kényszeríteni egy férfi a hétszeres magyar bajnok futónőt, Makai Viktóriát. Férje, László mentette meg az erőszakolástól.
Celebek, akiknek nem jött be a monogámia Vannak, akik szerint genetikailag képtelen vagyunk az örök hűségre. Ön mit gondol erről?
Édeskrumpli-rakottas csirkével és sajttal: laktató egytálétel a sütőből Ha édesburgonyával és csirkével készíted a rakott krumplit, sokkal kevésbé terheli meg a gyomrot, és az ízére sem lesz panasz.
Akár 50 évesen is modellkedne Mihalik Enikő Amíg meg tudja őrizni alakját, Mihalik Enikő nem mond nemet modellmunkákra. Ugyanakkor az anyaságot is szeretné megtapasztalni.