Megosztó az Észak-Macedónia névhasználatról született megállapodás

Észak-Macedóniának hívják ezentúl a délszláv államot.

2018. június 13. 17:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Eredménytelen lett a népszavazás Macedónia nevének megváltoztatásáról Hiába szavazott 91 százalék az Észak-Macedónia névre, csak a választók 35 százaléka ment el.

Friss hírek
Milyen színű vizelet normális, és melyik utal bajra? Ellenőrizd a gyerekét! A vizelet színe árulkodik a szervezet hogylétéről.
Nagy Dánielt Michelisz Norbert segíti Barcelonában Utolsó fordulójához érkezik a TCR Európa-kupa idei szezonja. Az évadzáró barcelonai hétvégén dől el az egyéni- és a csapat bajnoki cím sorsa is. Nagy Dániel csapata, a M1RA Michelisz Norberttel erősít a sorsdöntő futamokra.
Miért lesz valaki politikai újságíró? A mi feladatunk, hogy megmutassuk, mi van az országban. Aztán a társadalom majd eldönti, hogy mit kezd ezzel. Kollégáink beszélnek arról, miről szól az Index.
Jön két hosszú hétvége, adjon ön is vért! Véradásra hív a Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat, hogy legyen elég készleten.
Tejjel győzte le tejallergiáját Cinthya A tej élet erő, egészség, persze csak annak, aki bírja minden alkotóelemét. Cinthya Dictator súlyos tejfehérje-érzékenységgel született, ám mire kiderült a betegsége, immunrendszere már teljesen legyengült. Mára azonban újra iszik és eszik tejtermékeket. Gyerekkoromban nagyon beteges voltam, sokáig ki sem derült, hogy miért.
Új startup programot indít az OTP Az OTP Bank jövő év elején induló második nemzetközi akcelerátor programjára, az OTP Startup Programra november végéig jelentkezhetnek a hazai és külföldi növekedési fázisban lévő startupok. A három...

A macedón parlament előtt a névvita A macedón parlament megkezdte az alkotmánymódosításról szóló vitát, és amennyiben a javaslat kétharmados támogatottságot kap, a nyugat-balkáni országot a jövőben Észak-Macedóniának fogják hívni.
A macedón baloldal mindenre képes, hogy az ország feladja a nemzeti identitását Másfél héttel a Macedónia nevéről szóló jogilag érvénytelen népszavazás után alkotmánymódosítást kezdeményezett a baloldali szkopjei kormány. Ha és amennyiben kétharmadot kap a törvényhozástól a javas...

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.