1986-ban szélnek eresztettek másfél millió lufit, nagyon rossz vége lett

Világrekordot akartak dönteni Clevelandben, aztán jött a vihar.

2018. június 13. 19:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cleveland Show - hétköznap 23.30 Ajánló - A felszínen egy nyugodt város, de mi folyik a felszín alatt? Cleveland Show: hétköznap esténként 23.30-kor a Humor+ -on!

LeBron James sokkolva teremtett divatot A Cleveland Cavaliers világklasszis kosarasa átértelmezte az eleganciát.
LeBron James nem bírt a Curry-Durant-Thompson trióval Ahogy csütörtöki előzetesünkben beharangoztuk, LeBron James, a Cleveland Cavaliers egyszemélyes hadtestje vállára vette csapatát a 2018-as NBA-
LeBron James végleg átléphet Michael Jordan árnyékán Az NBA-nagydöntő előtt mindenki arra kíváncsi, mire lesz képes egyedül a világ ellen a Cleveland Cavaliers ásza.
Már nagyon unhatják egymást, de megint Golden State-Cleveland NBA-döntő lesz A Golden State a hetedik meccset idegenben húzta be az alapszakaszgyőztes ellen.

LeBron James hetedik meccsre mentette a keleti főcsoportdöntőt Cleveland kosarasa 46 pontot szórt a Boston ellen.
A Boston padló közelbe tette a Clevelandet A Boston hazai pályán megnyerte az ötödik mérkőzést a Cleveland ellen, ezzel már csak egy győzelemre van attól, hogy bejusson az NBA keleti főcsoportjának fináléjából.
LeBron bepörgött, 44 pontjával törte össze a Bostont A Cleveland 2-0 után egyenlített a rájátszásban. LeBron Jabbar NBA-rekordját is megdöntötte.
NBA: LeBron hozta magát, szépített a Cleveland A társak sem tétlenkedtek. Összesítésben a Boston vezet 2-1-re.
LeBron brutális volt, de a Cleveland megint kikapott A Boston már 2-0-ra vezet az NBA keleti főcsoportdöntőjében, LeBron James 42 pontja is kevés volt.