1986-ban szélnek eresztettek másfél millió lufit, nagyon rossz vége lett

Világrekordot akartak dönteni Clevelandben, aztán jött a vihar.

2018. június 13. 19:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hétköznap esti sorozatok Ajánló - Cleveland Show és Futurama: hétköznap esténként dupla résszel a Humor+ -on!

Friss hírek
Panorámaadót vetne ki Siófok A város független polgármestere plusz adót vetne ki azokra, akiknek az ingatlana a Balatonig ér.
Kiszivárgott: 9000 embert rúg ki a kormány A közszféra hiányszakmái felé irányítanák az elbocsátottakat. A szerdai Kormányinfón minden bizonnyal Gulyás Gergely is részletesen fog beszélni a létszámleépítésről, elbocsátásokról, átszervezésről.
Először szurkolhattak nők futballmeccsen Iránban Történelmi volt Irán Bolívia elleni felkészülési mérkőzése.
Palkovics László: szintet lép a magyar autóipar Az autóipar a magyar gazdaság hajtómotorja, lehetővé teszi, hogy a gazdaság növekedése tartósan 4 százalék felett legyen.
Megy a libsi és adja a jogot Ez meg lett álmodva, le lett írva, ez egy eszme. Mi az, hogy a valóság szembemegy a nagybetűs eszmével? Mi az, hogy az ott értelmes, az meg ott tök hülye, és annyi esze sincs, hogy ha valamely élmény vagy tapasztalat sokadjára esik meg vele ugyanabban a helyzetben, akkor általánosítson?
Milyen színű vizelet normális, és melyik utal bajra? Ellenőrizd a gyerekét! A vizelet színe árulkodik a szervezet hogylétéről.

Gary Numan turnébusza halálra gázolt egy embert Clevelandben A 91 éves férfi a helyszínen meghalt. Numan a történtek miatt lemondta a clevelandi koncertjét.
Közel két év után nyert újra meccset a Cleveland Browns A szurkolók úgy ünnepeltek az utcán, mintha Super Bowlt nyert volna az NFL legrosszabb csapata.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.