Vihar: mérsékelték a figyelmeztetést, de heves esőzésre még számítani kell

Egy megye sem marad szárazon.

2018. június 13. 20:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Reumások mustármagot egyenek! A fehér mustármagot ami egyébként sárga színű a népi gyógyászat régóta alkalmazza. Általános hatása, hogy a szervezet anyagcseréjét természetes úton szabályozza. Vértisztító, a káros lerakódásokat eltávolítja és feltölt energiával. Kúraszerű fogyasztása csökkenti az agyvérzésre való hajlamot, javítja a memóriát.
Panorámaadót vetne ki Siófok A város független polgármestere plusz adót vetne ki azokra, akiknek az ingatlana a Balatonig ér.
Kiszivárgott: 9000 embert rúg ki a kormány A közszféra hiányszakmái felé irányítanák az elbocsátottakat. A szerdai Kormányinfón minden bizonnyal Gulyás Gergely is részletesen fog beszélni a létszámleépítésről, elbocsátásokról, átszervezésről.
Először szurkolhattak nők futballmeccsen Iránban Történelmi volt Irán Bolívia elleni felkészülési mérkőzése.
Hill ma már bánja ezt a Schumacherrel szembeni csúnya feltartást Parc Fermé: Hill ma már bánja ezt a Schumacherrel szembeni csúnya feltartást
Palkovics László: szintet lép a magyar autóipar Az autóipar a magyar gazdaság hajtómotorja, lehetővé teszi, hogy a gazdaság növekedése tartósan 4 százalék felett legyen.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.