A brit színész, aki mosolyogva lőtte le a tanárokat

Ha csak a Mechanikus narancsban játszott volna, már akkor is legenda lenne. Malcolm McDowell 75 éves.

2018. június 13. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A gamerek álma lehet a Cooler Master ControlPad A Kickstarteren debütált a Cooler Master újdonága, amely plusz 24 mechanikus gombbal dobja fel a játékmenetet.

Natec Genesis Thor 300 RGB, a pénztárcabarát mechanikus klaviatúra Szinte mindent tud, amit kell, ráadásul egy Deák Ferenc is bőséggel betakarja.

Friss hírek
Opera és tánc - Desdemonium bemutató Kertész Mónika és Halász Gábor a Bethlen Téri Színházban.
Ujj Mészáros Károly: Mindig érdekesebb, amikor lehetetlennek tűnik valami Retrós ötletparádéra épülő abszurd fekete komédia után a mai magyar valóságba helyezett, különleges atmoszférájú krimidrámával jelentkezik a hazai és nemzetközi díjesővel elismert Liza, a rókatündér rendezője. Ujj Mészáros Károllyal hősteremtésről, demokráciáról és Kulka János visszatéréséről beszélgettünk.
Átadták a Junior Prima Díjakat Öt harminc év alatti, fiatal művész kapta meg a rangos elismerést színház- és filmművészet kategóriában. [...] Bővebben!
Ahol a püspök felügyelte a legjobb bordélyházakat: a középkori London alvilága A középkori Londonban az apróbb bűncselekményekért is könnyen felakaszthatták az embert, ennek ellenére a bűnözés meghatározó része volt a város arculatának. A prostitúciótól a gyilkosságokig és utcai harcokig a hatóságoknak sok mindennel kellett törődniük, beleértve az őket is behálózó korrupciót.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.

Időutazás írógéppel Közismert, hogy Tom Hanks bolondul a régi mechanikus írógépekért, gyűjteménye legalább 250 darabból áll. A tizenhét novella mindegyikében megjelennek.
Videó: ilyen a mobilokra csatolható, mechanikus mutatóujj A gyakorlati haszna nem világos, de legalább kifejezetten beteges.
Mutatós lett az LG hibrid okosórája A Watch W7 mechanikus mutatókkal és kör alakú LCD panellel is rendelkezik, viszont inkább a dizájnra, semmit a sportra szakosodott.

Top hírek:
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Minek ment oda? Honlappal küzdenek a szexuális zaklatás ellen Egy évvel a botrány hazai kirobbanása után elindult egy honlap a szexuális zaklatásról, amely az áldozatok és az intézmények dolgát is megkönnyítené.
Valami történt a Wellhello-körül: többen távoztak a zenekarból Elköszönt a hangmérnök és több zenész.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.
Anton Lachky készíti a Közép-Európa Táncszínház új bemutatóját A stílusteremtő táncos-koreográfus először dolgozik együtt magyar társulattal. [...] Bővebben!