Dobó Ági: Megtanultam nemet mondani

Állandó pörgésben él, melyet élvez, de pontosan tudja, a túlterhelt szervezet hamarabb megbetegszik. Dobó Ági épp ezért a közelmúltban úgy döntött, megtanulja az elengedés folyamatát is.

2018. június 24. 3:30

A cikk folytatása...Friss hírek
22 év után filmezték le az embergyűlölő benszülöttet, akinek az egész családját lemészárolták Lefilmezték az utolsó élő tagját annak az amazonasi bennszülött törzsnek, amit a '80-as években irtottak ki a brazil földművesek. Az ötvenes évei körül járó férfit már több mint 22 éve nem látták. Azt hitték, régen életét veszíttette a dzsungelben, de most véletlenül épp belé botlottak a brazil kormány munkatársai, amikor egy bambuszerdőben fát vágott magának saját készítésű baltájával.
Betegállománya alatt facebookozott, kirúgták - Nem ő az egyetlen Hogyan védekezhetnek a cégek az ellen, ha a munkatárs túl sok időt tölt a közösségi hálón?
Mesterszakács Junior - II. 13. rész A népszerű és nagysikerű Mesterszakács sorozat ezúttal a legfiatalabbak kezébe ad fakanalat. Kilenc és tizenkét év közötti gyerekek küzdenek meg a Junior Mesterszakács címért az angol sorozat epizódjaiban. A gyerekek kreativitása persze nem ismer ...
A csoki és a virágcsokor snassz: ezek a diákok igazán bizarr ajándékokkal lepték meg tanáraikat Tanárok mesélték el a brit Metronak, melyek voltak a legbizarrabb ajándékok, amiket diákjaiktól kaptak a nyári szünet előtti búcsúzáskor. Míg a legtöbbeket bonbonnal, virággal vagy egy üveg borral ajándékozták meg, ők olyan bizarr meglepetésekkel találkoztak, mint egy doboz cigaretta, élő állat vagy egy lopott holmi Az 1970-es években az egyik diákomtól egy kocsmából lopott műanyag szarvast kaptam, ami a Babycham nevű pezsgőt reklámozta még mindig meg van valahol árulta el Hilary Bills.
Amal Clooney édesanyja 70 évesen is gyönyörű - Tőle örökölte a szépségét a jogásznő Amal Clooney édesanyja elismert újságíró.
Kate Upton volt a díszvendég a Maximnál, de mások is kitettek magukért Vagyis inkább magukból. A heti trend a világ 100 legjobb nője közül a legeslegjobbnak megválasztott modell tiszteletére rendezett partiról.

Top hírek:
Bombaparty Maryvel - III. 5. rész Zenés szórakoztató műsor
Hétköznap esti filmajánlat Ajánló - Hétfő este Dupla dinamit,  majd szerda este Az árnyékember, péntek este pedig S.W.A.T. - Különleges kommandó. 
Kállay Bori: Végre koromhoz illő szerepet kaptam A színésznővel Triesztben találkoztunk, ahol elárulta: a nyári turnék mellett a pihenésnek, az unokáinak és férjének, Vitray Tamásnak szenteli az idejét, akivel idén végre megvalósíthatják hosszú évek óta dédelgetett vágyukat, és az ősszel még a nagymamaszerepbe is újra belekóstolhat.
Villámgyors szűzérmék baconben sütve: szétomlik a szádban A baconbe tekert szűzérméket minimális időráfordítással elkészítheted, és ez a fogás egyszerűen fantasztikus lesz!
Ciki, ha nem szerezted be őket - Ezek a nyár legszebb felsői Gyönyörű darabok.
Polyák Lilla 20 évvel ezelőtti titkot árult el: ismert színész szerelme volt a Színművészetin Polyák Lilla két évig alkotott egy párt Nagy Ervinnel.