A Raiffeisen elemzői 4,2 százalékra növelték idei GDP-várakozásukat

Emellett a forint erősödését is várják a következő hónapokban.

2018. július 5. 15:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

BÉT: Enyhe plusz várható Pénteken az árfolyamok oldalazására, enyhe emelkedésre számít a Budapesti Értéktőzsdén a Raiffeisen Bank elemzője.

Privátbankra bíznád a pénzed? Már nem csak a belépési limit számít Nem csak a privátbankokra vonatkozó szabályozások szigorodnak folyamatosan, hanem az ügyfelek is óvatosabbak, sokan azért, mert korábban esetleg megégették magukat - véli Bálint Attila, a Raiffeisen.....

Friss hírek
Így alakul a kiskereskedelmi forgalom - egy ábrán kiskereskedelmi forgalom; milliárd forint, folyó áron
Valaki majdnem 2 milliárd forintot nyert az ötös lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Futóversenyek miatt változik több budapesti tömegközlekedési járat menetrendje Futóversenyek miatt változik több budapesti tömegközlekedési járat menetrendje vasárnap, és a Clark Ádám tér környékén több utat is lezárnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
Hogy lehet csalni a kaszinóban? Ahol olyan temérdek pénz megfordul, mint a kaszinókban, ott csalóból, szélhámosból és más bűnözőkből is lesz bőven. Hogyan védekeznek ellenük?
Az üzleti kapcsolatok alapja is a bizalom Nem könnyű a kis- és középvállalkozók beszállítójává válni ma Magyarországon, 10-ből 6 kkv ugyanis a már bevált, jól ismert alvállalkozókkal dolgozik együtt derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból. Ha mégis új beszállítópartnert kell keresni, a cégek elsősorban saját ismertségi körükből választanak, mivel a döntésnél a megbízhatóság a legfontosabb szempont.
Ingatlanjogi vezető csatlakozott az EY ügyvédi irodájához Elismert szakértővel bővült dr. Posta Szabolcs személyében a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda. A széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező ügyvéd az iroda ingatlanjogi csapatát irányítja.

Raiffeisen: a török piacon a világ szeme Raiffeisen Alapkezelő: "Augusztusban a török piac került a hírek középpontjába, a líra dollárral szembeni közel 40%-os leértékelődésnek hatására. A probléma elsődleges okai nem új keletűek,...
Együttműködést indított a Raiffeisen egy schuldscheinos céggel Együttműködést indított a Raiffeisen Bank International a vc trade nevű digitális kibocsátási platformmal a tőkepiac-finanszírozási szektorban. Ezzel az RBI ügyfelei teljes átláthatóságot kapnak a...

Top hírek:
Meghökkentő eredmény: ők már lemondtak a gondtalan nyugdíjas évekről Az Y generáció már lemondott a nyugdíjálomról - derült ki egy friss felmérésből. Némi vigasz, hogy pozitívabb jövőképpel rendelkeznek a mostani tizen- és huszonévesek, azaz a Z generáció tagjai az idősebb, Y generációhoz képest. Az időskori munkavégzéssel kapcsolatban is pozitívabb a hozzáállása a fiatalabb, jellemzően pályaválasztás előtt álló korosztálynak.
Elbúcsúzhatunk a 400 forint alatti benzintől, ha igazuk lesz Matolcsyéknak Lassulhat az üzemanyagok drágulása, de azért nagyon nem lesz miért örülniük az autósoknak.
Ezt próbálnák meg nálunk: sztrájkol egy ország összes profi focistája Igazságos szerződésekért és időben átutalt fizetésekért sztrájkolnak a focisták, köztük az elnök fia is Guatemalában.
Az RMDSZ a román oktatási miniszter leváltását kéri A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Valentin Popa oktatási miniszter leváltását kéri a bukaresti kormánykoalíciótól - jelentette ki a Szövetségi Állandó Tanács (SZÁT) pénteki kolozsvári ülése után tartott sajtótájékoztatóján Kelemen Hunor, a szövetség elnöke.
Jó hír az autósoknak: jövőre nem drágul brutálisan a benzin 414 forintba kerülhet átlagosan az üzemanyag literje.
Van az a közpénz, amennyiért Mészáros Lőrinc már a vízügyekhez is ért Sűrű egymásutánban landolnak a milliárdos közbeszerzések a volt felcsúti polgármesternél. Békés megyei partnerének így viszont kevesebb jut.