Halálos álhírek Indiában

Lincshangulatot szülnek a WhatsApp közösségi platformon terjedő téves információk.

2018. július 5. 15:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vérezni kezdett az utasok füle és orra, mert a pilóták elfeledkeztek a kabinnyomásról Több mint harmincan sérültek meg Indiában. Videó.

43 ezer dollárt gyűjtöttek egyetlen nap alatt az édesapját gyászoló indiai kisfiúnak, aki a Twitteren lett híres A kisfiú apja a helyi szennyvízcsatorna-hálózat egyik karbantartója volt, egy elszakadt kötél miatt halt meg. Az eset után a civilek és egy kormányzati szervezet is megszólaltak, mivel a hasonló munk...
Egy óriásbankot raknak össze három bankból Indiában Bejelentette tegnap az indiai kormány, hogy összeolvaszt három állami bankot: a Dena Bankot, a Vijaya Bankot és a Bank of Barodát. Ezzel egy 190 milliárd dollárnyi eszközállománnyal rendelkező...
Még Kínában és Indiában is jobb a levegő, mint Magyarországon A legtöbb európai uniós tagország nem teljesíti a közösség levegőminőségi standardjait, egyes kelet-európai országokban, így Magyarországon pedig a légszennyezettségi helyzet még a kínainál és...
A győztes lecsó még Indiában is megállná a helyét Indiai lecsó győzött a Food Truck Show-n a Kincsem Parkban.
Súlyos buszbaleset történt Indiában Legalább 43 ember meghalt kedden India déli részén történt súlyos buszbalesetben, a jármű egy hegyvidéki területen szakadékba zuhant közölték helyi tisztviselők.

Halálra ítélték Indiában a 2007-es haidarábádi robbantás két elkövetőjét Halálra ítélte egy indiai bíróság hétfőn egy iszlamista csoport két tagját, akik elkövetői voltak a 2007-es haidarábádi kettős bombamerényletnek közölte egy ügyész.
Indiában olyan dolgot legalizáltak, amire már nagyon sokan vártak Sokan azt hitték, ez a nap sosem jön el.
Zenfone blog: Ez a Zenfone szerencsére nem maradt Indiában Áprilisban mutatták be, de hamarosan itthon is kapható lesz az ASUS középkategóriás, de jókora akkumulátorral szerelt mobilja.
Leomlott egy autópályahíd Indiában Kolkatában egy 30 méter hosszú szakasz omlott le, egy busz is a mélybe zuhant, többen megsérültek.
Miért támogatta egy indiai cég a volt francia elnök szeretőjének filmjét? Ezt firtatja az ellenzék az 1,3 milliárd lakosú Indiában, ahol a hatalom és az üzleti körök évtizedes összefonódása számtalan korrupciós ügyhöz vezetett.
Lelőttek két fegyverest Indiában A tűzharc az indiai hatóságok és kasmíri szakadárok között tört ki.