Halálos álhírek Indiában

Lincshangulatot szülnek a WhatsApp közösségi platformon terjedő téves információk.

2018. július 5. 15:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Teréz anya segélyszervezetének tagjai gyerekeket árultak pénzért Indiában Egy újszülöttet 120 ezer rúpiáért adtak el egy párnak.

Holnaptól lényegében betiltják a bitcoint Indiában Holnaptól lép életbe India "kriptopénz-tilalma," ami lényegében illegálissá tenné azt, hogy egyes bankok kriptotőzsdéknek bármilyen szolgáltatást nyújtsanak. India legfelsőbb bírósága tegnap úgy...
Hídomlás történt Indiában - galéria Az első jelentések szerint legalább hatan megsérültek.
Rengeteg pénzt hagy Indiában 2021-ig a Volkswagen A tervek szerint 4-5 ezer új munkahelyet teremt a VW Group Indiában, a világ harmadik legnagyobb autópiacán.
200 méteres szakadékba zuhant a busz Legalább 45-en meghaltak, többen pedig súlyosan megsebesültek, amikor egy utasokkal teli busz 200 méteres szakadékba zuhant Indiában. A veszélyes, kanyargós hegyi utakon nagyon sok a baleset, mert a b...
A vőlegény annyira megijedt a villámlástól, hogy le is mondták az esküvőt De Indiában a fagyi mennyisége után sem ritka a szakítás.

Mobiltelefonon terjesztett pletykák miatt van lincshullám Indiában WhatsAppon küldözgetik emberekről, hogy gyerekrablók. Annyira eldurvult a helyzet, hogy a hatóságok lekapcsolták a netet.
Ezt a tehénvizeletet ivó indiai férfiakról szóló videót érdemes megnézned! Indiában szent állat a tehén. A hinduk különféle bajokra használják a tehénpisit.
Kiderült, melyik országban a legveszélyesebb nőnek lenni Indiában a legnagyobb esélye annak, hogy szexuális erőszak áldozatává válnak a nők.
Az indiai konyhában a fűszereket gyógyító tulajdonságaik szerint is használják Indiában a fűszereket az ízesítés mellett hűtő, vagy éppen fűtő tulajdonságaik szerint is alkalmazzák. A csípős fűszerek, mint a chili és a fokhagyma, a hőségben a testet hűtik, mivel izzasztó hatásúa...
A magyar kasztrendszer: 7 generáció alatt lehet a szegényből átlagos jövedelmű Pont annyira nehéz az alacsonykeresetű családoknak előrébb lépni Magyarországon, mint Kínában vagy Indiában.
Leaszfaltoztak egy alvó kutyát Indiában videó Még úthengerrel is átmentek rajta.