Soha nem látott heves esőzés Japánban, rengeteg a halott

További 44 embert keresnek.

2018. július 8. 8:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így teljesített a forint Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon csütörtökön: az euróhoz és a svájci frankhoz képest gyengült, míg a dollárral és a japán jennel szemben erősö...

Elérhető a Fujifilm X-T3 A japán gyártó legújabb váza a tengerentúlon már a boltok polcain van, itthon akár már a hét folyamán is elérhetővé válik.
Egy japán milliárdos a SpaceX 2023-ra tervezett Hold-körüli utazásának első ügyfele Mezava Juszaku japán milliárdos a SpaceX 2023-ra tervezett Hold-körüli utazásának első magán ügyfele jelentette be az amerikai űripari vállalkozás hétfőn Los Angelesben.
Így változott a forint estére Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon hétfőn: az euróhoz képest gyengült, míg a dollárral, a svájci frankkal és a japán jennel szemben erősödött.
Spider-Man - Japánban olyan népszerű, hogy már alig lehet kapni Digitális formában persze elérhető a játék, de a lemezes változatokból hiány van a szigetországban.
Ismét elhalasztották a Nemzetközi Űrállomásra küldendő japán teherűrhajó útját Ismét elhalasztották a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) küldendő japán teherűrhajó útját közölte szombaton a japán űrhivatal.

Újból rekordot döntött a százontúliak száma Japánban Csaknem kereken 70 ezerrel újabb rekordot döntött a 100 éves vagy annál idősebb emberek száma Japánban.
Hatalmas vérfürdőtől kell megóvni tengereinket Japán idén is nagy erővel fut neki a bálnavadászati tilalom eltörlésének, kvóta nélküli mészárlást szeretne. Így is vörösek óceánjaink az áltudományos öldökléstől, a szerencsétlenül járt állatok halál...
Szuperül fogy a Switch Japánban Nem csoda, hogy a Nintendo konzolja szépen teljesít hazai pályán, de a másfél év alatt 5 millió példányra rúgó eladási szám mindenképpen említést érdemel. A PS4-nek több mint három évbe telt megugrani...
6,7 milliárd dollárért viheti az IDT-t a Renesas Az akvizícióval analóg áramkörös és adatközpontos kompetenciát szerezhet a japán vállalat, így erősítve autóipari félvezető-beszállító pozícióját.
He-gassen mi állt az Edo-kori Japán fingcsatáinak hátterében? A 19. századi Japán egyik legbizarrabb alkotása az úgynevezett He-gassen tekercs, amelyen csupasz fenekű férfiakat láthatunk, amint szabályos fingháborúkat vívnak egymással. A képek a korban valószínű...
Teniszbotrány: szegény Serenát még meg is büntették Forintra átszámítva majdnem 5 milliót fizethet a US Open döntőjében tanúsított magatartása miatt a végül a japán Osakával szemben alulmaradó amerikai klasszis.