Soha nem látott heves esőzés Japánban, rengeteg a halott

További 44 embert keresnek.

2018. július 8. 8:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pokoli forróság Japánban, 30-an meghaltak Kyoto városában immár hetedik napja 38 Celsius-fok feletti meleg van, amire még sosem volt példa.

Tovább szedi áldozatait a hőhullám Japánban Tovább szedi áldozatait a hőhullám Japánban, az elmúlt két napban legalább 12 ember halálát okozta a perzselő, helyenként a 35 Celsius-fokot is meghaladó hőség jelentették helyi hírügynökségek péntek...
Atom Bowl: amikor Nagaszaki romjain amerikaifociztak Szokatlan módon próbálták feldobni a Japánban harcoló amerikai katonákat alig fél évvel azután, hogy ledobták a két atombombát. Az első és egyetlen Atom Bowl története.
Megtalálhatták a japán-orosz háború legendás aranyszállító hajóját A Dmitrij Donszkoj 113 éve süllyedt el. Állítólag, több milliárd dollár értékű aranyat szállított.
Elöntheti Japánt az európai tej és bor Szabadkereskedelmi egyezményt írt alá az EU és Japán, úgyhogy nemsokára a japán kocsik is olcsóbbak lehetnek.
A Honda még tervez idén egy nagy dobást A japán gyártó közel sem szerepel olyan gyászosan, mint a tavalyi év első felében, de tudják, még mindig nagy a lemaradás. Még az idei szezonban tervben van egy nagyobb fejlesztés.

Nyolcvan ember tűnt el Japánban Több mint kétszázan meghaltak az elmúlt néhány év legsúlyosabb természeti katasztrófájában Japánban. A napokig tartó esőzés miatt a folyók megáradtak, falvakat öntöttek el. Több helyen földomlás és sá...
Új világbajnok szalmasúlyban Második címvédő mérkőzésén kénytelen volt búcsút venni WBO szalmasúlyú világbajnoki övétől Ryuya Yamanaka, a 23 éves japán öklözőt pénteken este a fülöp-szigeteki Vic
Komoly gond merült fel Japánban tömegszám jöhetnek a külföldiek dolgozni? Komoly gonddal kell szembenéznie Japánnak, lakossága ugyanis folyamatosan csökken és egyre több az idős polgár. A tendencia a munkaerőpiacon is meglátszik, a harminc alatti munkavállalók gyors csökken...
Újabb nagy cég csatlakozott az OLED tévés táborhoz A japán Funai beépített merevlemezes, de kedvező árú készülékekkel lép színre.
A magyar népességfogyás is aggasztó, de ami japánban megy, az brutális
Még mindig káosz van Japánban az áradások és földcsuszamlások miatt Még mindig országszerte káosz van Japánban, ahol a múlt hét második fele óta tartó heves esőzések áradásokat és földcsuszamlásokat okoztak hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában.