Ezért olcsó az IKEA-hot dog

Százötven forintért árulják, de így is jól járnak vele. Mutatjuk a magyarázatot.

2018. július 9. 11:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két kutya halt meg ivás közben - fulladásveszélyes itatót hívnak vissza Az IKEA visszahívja a kisállatoknak tervezett LURVIG vízadagolót, mert kutyák és macskák esetében fulladásveszélyt jelenthet.

Az Ikea visszahívja a kisállatoknak tervezett termékét Az Ikea visszahívja a kisállatoknak tervezett Lurvig vízadagolót, mivel a kutyák és macskák feje beszorulhat a vízadagoló tartályba, és ez fulladással járhat tájékoztatta az IKEA szerdán az MTI-t.
Elképesztő: szétkaptak egy IKEA-t a svédek elleni győzelem után az őrjöngő angol focidrukkerek - videó Nem hazudtolták meg magukat az angol fociszurkolók, akik büszkén osztották meg, hogy a szombati, Svédország elleni vb-negyeddöntőben aratott sikert egy svéd szaküzlet szétrombolásával ünnepelték meg. ...
Komoly fogadást kötött Ibra és Beckham a svéd-angol meccs előtt Irány az IKEA vagy a Wembley.
Elégedetlenek a lakásukkal a magyarok, de nincs pénzük, hogy váltsanak Az emberek ötöde attól tart, ha egyszer elkezdi a felújítást, sosem fejezi be azt derül ki az IKEA felméréséből.

Ha megunta, vigye vissza bútorait, az IKEA visszaveszi! Jövőre Magyarországon is új életre kelhetnek a svéd lakberendezési cég termékei.
Itt az IKEA bejelentése: hatalmas változás jön 2019-től a magyar áruházakban Már tesztelik az új kezdeményezést....
Összefogott a NASA-val az IkEA, hogy űrbútorokkal rendezhessük be a lakásunkat Ahogy az űrhajókon, úgy a nyugati városokban is egyre szűkebb helyeken kénytelenek élni az emberek.
Valaki elhagyott egy pisztolyt az indianai IKEA-ban, egy gyerek megtalálta, és lőni kezdett
Turkálóból öltözködött a világ leggazdagabb bútorgyárosa Ingvar Kamprad 15 éves Volvóval járt A világ legismertebb bútormárkájának alapítója 17 évesen hozta létre az IKEA-t. Vagyona a halála előtti napon elérte az 58,7 milliárd dollárt, vagyis a körülbel...
Vigyázz, hányszor ülsz a kanapédra! Az IKEA svédországi tesztlaborjában jártunk, ahol az áruház temékeinek minőségét vizsgálják. A különböző bútorokat minden esetben testes emberek testtömegvével terhelik, extrém körülmények között.