Titokban, fegyveres kísérettel érkeztek meg Romániából a kincsek Szegedre

Gépfegyveres rendőri kíséretet kapott az országhatártól Szegedig a Fekete házban hamarosan nyíló kiállításra szállított arany- és ezüstkincs.

2018. július 9. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

BL-ezüstérmest vert a Szeged - nyilatkozatok Nem volt szomorú a francia csapat magyar játékosa.

Kézi BL: óriási fordítással nyert a Szeged Négy góllal is le volt már maradva a Szeged, mégis sikerült megverni a tavalyi döntőst.
Rebrov reakciója a Szeged-Fradi után Elismerően beszélt a megyei csapatról.
Jókora magyarországi gázszállítást ajánlott fel a román Transgaz Az Európai Bizottság szerint uniós versenyszabályokat sérthetett a román gázszállítási rendszerüzemeltető, a Transgaz, mivel korlátozhatta a Romániából származó földgázexportot. A Bizottság...
A Szeged és a Veszprém is fölényesen nyert a kézilabda NB I-ben A játéknap legeredményesebb játékosa az újonc DVTK-Eger irányítója, Takács Bence volt.
Kézi-BL: izgalmas hajrában nyert a Szeged Eszéken verték a PPD Zagrebet.

Nehéz, de nyerhető meccsekkel rajtolnak csapataink a Bajnokok Ligájában A Veszprém a meggyengült Kielce, míg a Szeged a mindig veszélyes Zagreb ellen kezdi a sorozatot.
22 milliárd forint hitelt kellett kérnie a szegedi pláza tulajdonosának 68 millió eurós hitelt nyújtott a pbb Deutsche Pfandbriefbank az Árkád Szeged refinanszírozására. A pláza tulajdonosa a német ECE vállalat, ők fejlesztik majd az óbudai plázát is.
Hengerelt a Szeged - tabella Már az első félidőben is!
Az európai szövetség szerint a Szeged jobb, mint a Veszprém Erősorrendet közölt az EHF, német és francia uralom szerepel benne és állásfoglalás a legerősebb magyar csapat kapcsán.
Balatonfüreden nyert a címvédő Pick Szeged A magyar bajnok második meccsét is könnyedén hozta, ezúttal nyolc góllal győzött.
Egy kamion, egy autóbusz és egy kisteherautó karambolozott az M5-ösön Többen megsérültek, Szeged felé lezárták az utat.