"SorosLeaks" elismerték az izraeli hírszerző cégnél, hogy ők készítették a magyar civileket lejárató felvételeket

Egy izraeli lapnak a cégtől azt mondták, egy Soros György és egy másik üzletember közti vita miatt készítettek felvételeket, és nem akarták befolyásolni a magyar választást.

2018. július 11. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bűnözőket támogat a Soros-hálózat Bűnözőknek nyújtanak jogi segítséget a Soros György által pénzelt szervezetek. Kiderült, hogy a Helsinki Bizottság segített annak a migránsnak az országban maradni, aki nemrég megerőszakolt egy 21 éve...

Ki is valójában Judith Sargentini? Soros György szervezete szerint az EP-képviselő megbízható szövetséges.
Nigel Farage: Az Európai Unió le akarja rombolni a nemzetállamokat Soros György támogatásával meg akarják változtatni a kontinens etnikai identitását - mondta a brit képviselő.
Itt az újabb bizonyíték, hogy Soros György mozgatja Sargentinit A napokban a holland politikus Twitter-oldala valóságos Soros-fan klubbá alakult át.
Sargentini jövő májusban felhagy a jelentgetéssel Soros György bérasszonya, Judith Sargentini Twitter-oldalán üzent "híveinek".
Afrikai migránsok Európába telepítését szervezi Macron A tervet Soros György találta ki, kvóta alapján kellene őket szétosztani.

Leleplezzük a nagy Sargentini-hazugságot Soros György megbízható embere Soros György megbízható embereit kérdezte, így készítette el a hazug jelentését.
Már lobbiznak Soros álciviljei "Az utolsó lehetősége az EU-nak, hogy kiálljon a közösség alapértékeinek védelméért." Így vélekednek Soros György álciviljei a néhány nap múlva az Európai Parlament elé kerülő Sargentini-jelentésről, ...
Párttá alakult a Soros-szervezet Soros-párt alakult egy civil szervezetből. A Soros György által támogatott Migration Aid nyíltan vállalja, hogy adóelkerülés céljából alakulnak párttá. Szakértők szerint fel kell készülni arra, hogy S...
Matteo Salvini: Soros György pénzeli az európai politikai elitet A Der Tagesspiegel részletes portrét írt az olasz belügyminiszterről. Orbán Viktorról küzdelméről is írnak.
Az LMP Magyarország elárulására készül Brüsszelben A Soros György megbízható szövetségeseinek listáján lévő LMP-s képviselőnek semmi baja Sargentini hazug jelentésével.
A megélhetési politikusokat el kell távolítani a közéletből A Soros György pénzén maguknak jobb életet teremteni akaró megélhetési politikusok eltávolítására kínál jó lehetőséget a májusi európai parlamenti választás erről beszélt Csizmadia László.