Bilinccsel várja a migránsokat Salvini

Mégis Olaszországban ér partot a korábban kitiltott migránscsoport.

2018. július 11. 19:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az EU kezd ráébredni, hogy Orbán nem akarja megoldani a menekültválságot Orbán és Salvini továbbra is a migránsok nélküli migrációból él, de egyre jobban kilóg a lóláb.

Megmenekült a csődtől az eurómilliókat elcsaló Salvini-párt 75 éve van a Ligának visszafizetni az eltüntetett pénzt.
Bassza meg már tört ki a luxemburgi külügyminiszterből, amikor Salvini arról beszélt, hogy Luxemburg új rabszolgákként tekint az afrikai bevándorlókra Az olasz belügyminiszter publikált egy rejtett kamerás felvételt a miniszterek EU-csúcsáról.
Salvini: "Több gyerekre lenne szükség, és nem bevándorlókra" Matteo Salvini, Olaszország belügyminisztere egy határozott kijelentéssel bosszantotta fel Luxemburg külügyminiszterét.
Kettős mérce Magyarországgal szemben Kettős mércét alkalmaztak a Soros-Sargentini jelentés elkészítésekor és megszavazásakor Magyarországgal szemben, ezt mondta az Európai Parlament elnöke, Antonio Tajani. Az olasz belügyminiszter, Matte...
Salvini lenyomta Orbánt a Time címlapján Az olasz belügyminiszter Európa új arcaként mosolyog a Time címlapján.

Halálosan megfenyegették az ügyészt, aki Salvini ellen nyomoz Borítékban kapta meg a figyelmeztetésnek szánt golyót.
Orbán: A kioktatás, fenyegetőzés egy kommunista tempó A miniszterelnököt kérdezik a Sargentini-jelentés vitájában. Szerinte nem kell sokat belelátni a Salvini-találkozóba.
Az MSZP megszavazza a Salvini-jelentést Az Orbán-kormányt ítéli el a jelentés, ezért a szocialisták megszavazzák a dokumentumot.
Salvini pártja nem csatlakozhat az EPP-hez De Salviniék máris csatlakoztak Bannon mozgalmához.
Salvini nem engedte be a migránsokat, ezért vizsgálatot indítottak ellene Megerősítette a palermói ügyészség, hogy vizsgálat folyik "emberrablás" miatt Matteo Salvini belügyminiszter ellen, aki tíz napon át nem engedélyezte, hogy több mint száz illegális bevándorló ...
Salvini hazaküldi a migránsokat Az olasz belügyminiszter nem elégszik meg azzal, hogy már nem köthetnek ki az illegális bevándorlókat szállító hajók Olaszország partjainál, további intézkedésekre készül.