Megszűntek a korlátozások a Déli pályaudvaron

A menetrend szerinti közlekedés csak a késő esti órákra áll helyre.

2018. július 11. 19:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új a forgalmi rend az M0-ás déli szakaszán Az eddigi kettő helyett három sávon halad a forgalom.

Két hétre bezárják a Déli pályaudvart: mi lesz így az utasokkal? A MÁV halaszthatatlan karbantartási munkákra hivatkozik....
Elhelyezték a Continental debreceni gyárának alapkövét Hetedik magyarországi gyárát Debrecenben építi fel a Continetal-csoport: a 100 millió eurós beruházás alapkövét hétfőn helyezték el a repülőtér melletti déli ipari övezetben.
Milliókat telepítenek ki: elérte Kína déli részét a tájfun Kuangtung tartomány partjait óránkénti 162 kilométeres sebességgel érte el a Mangkhut.
Három éve nyitott új korszakot a déli határzár 2015. szeptember 15-én zárta le Magyarország a zöld határt Szerbia felől.
Sargentini-jelentés: Zágráb osztja a magyar kormánnyal szemben megfogalmazott vádakat Déli szomszédunk szerint viszont nem az Európai Parlamentnek, hanem az Európai Bizottságnak kellett volna foglalkoznia az üggyel.

Szijjártó Péter: egyre több a magyar befektető A Miskolc déli ipari parkjában lévő gyár megépítéséhez a kormány 2,45 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott.
Tömegbe hajtott egy autó Kína déli részén, többen meghaltak Három ember meghalt és negyvenhárman megsérültek szerdán annak nyomán, hogy egy autó hajtott a dél-kínai Hengjanghoz tartozó Misui település egyik terén a tömegbe közölte a városvezetés.
Nagy új-zélandi földrengés lehetőségére figyelmeztetnek a kutatók Új-Zéland Déli-szigetén nagy földrengés várható, amely átformálhatja a régiót és több mint 10 ezer embert zárhat el a külvilágtól figyelmeztetnek kutatók egy új tanulmányban.
Elkezdődött Idlíb bombázása Szíriai és orosz harci gépek mérnek heves légicsapásokat a lázadók kezén lévő, sűrűn lakott tartomány déli peremére.
Gyógyszermaradványokat találtak a Balatonban Évente több alkalommal is vizsgálják a Balaton vizét a limnológiai intézet munkatársai. A Zala folyónál, a Balaton északi és déli partjánál, valamint Siófoknál, a Sió csatorna mentén, összesen 53 hely...
Mozgásba lendült az Antarktiszról tavaly leszakadt gigászi jéghegy Tizenhárom hónapnyi veszteglés után a Larsen-C selfjégről leszakadt hatalmas jéghegy déli vége jelentősen elmozdult, a parttal eddig párhuzamos tömb most nagyjából derékszögnyit fordult el írta a BBC...