Kikapott a Honvéd

És ez mélyen elszomorít.

2018. július 11. 19:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ötödik magyar csapatnak sem sikerült A Videoton, a Honvéd, az Újpest és az FTC után a DAC 1904 sem tudott győzni az európai kuparajton, miután 1-1-es döntetlent játszott a Dinamo Tbiliszi együttesével.

EL-selejtező Egygólos hátrányban a Budapest Honvéd A Budapest Honvéd 2-1-re kikapott a macedón Rabotnicki Szkopje otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, szerdán.
Szolgálatuk, hogy megőrzik a biztonságunkat és a békét A Hősök terén megtartott eseményen Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke köszöntötte az avatottakat.
Két nagy visszatérője van az NB I-nek A Budapest Honvéd és az MTK is komoly tapasztalattal bíró játékost igazolt.
Magyar válogatott veteránnal erősít a Budapest Honvéd A 42-szeres válogatott középpályás karrierje Kispesten indult, most nagyon úgy fest, visszatér az alapokhoz.
Ez a bemutató videó a magyar foci legújabb mélypontja A Budapest Honvéd is meg akarta lovagolni az új trendet, nem sikerült.

Lanzafame havi 7-10 millió körül keres majd a Fradinál A csalódott Honvéd szurkolók már fel is fújták a lakása elé, hogy áruló.
Honvéd, FTC: Lanzafame fizetései Dokumentum került nyilvánosságra.
Davide Lanzafame a Ferencvárosban folytatja Davide Lanzafame a Ferencvárosban folytatja hir átigazolás nb1 Ferencváros Davide Lanzafame Honvéd magyar panucci h, 07/02/2018 -...
Kazahsztánba igazol a Honvéd gólkirálya Új gólgyárost kell keresni Davide Lanzafame mellé.
Lelépnek a Honvéd meghatározó focistái Lanzafaméért a Vidi és a Fradi versenyez.
Hazament fegyverért és lőtt Vita és verekedés alakult ki két férfi között Dunakömlődön. A veszekedés odáig fajult, hogy egyikük magához vett egy fegyvert és többször meglőtte vitapartnerét. A sérült férfi kritikus állapotban van...