Bakondi szerint megérte a kerítés a határon, mert csak négyen próbálkoztak

Ha nem lenne, többen próbálkoznának, mondta a miniszterelnök tanácsadója.

2018. július 11. 22:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Elvehetik Lewis Hamilton győzelmét A brit pilóta átvágott egy záróvonalon, ez szabálytalan. Ha bűnösnek találják, időbüntetést kap.
Kárász Róbert és 17 évvel fiatalabb barátnője - Róza igéző szépség Kárász Róbert rajong a barátnőjéért, Rózáért.
Nem jött be az interes rizikó Verstappennek A Red Bull pilótája az első között váltott átmeneti gumikra, amikor elkezdett szemerkélni az eső az F1-es Német Nagydíjon, de hamar le kellett őket cserélnie igaz, így is maradt a negyedik helyen.
Nyolc- és 99 éves gyorshajtók Az utóbbi két évben két olyan gyorshajtási eset is volt Nagy-Britanniában, amikor nyolc évnél fiatalabb vezetők lépték túl a sebességhatárt. De voltak 99 éves száguldozók is.
Bezárják az Akropoliszt, akkora a hőség Görögországban Az enyhülés a hét közepén jöhet, amikor csak 36 Celsius fok lesz 41 helyett.
Hőhullám tombol Görögországban Van, ahol 40 fok feletti hőmérsékletet mértek.

Top hírek:
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Sok LMP-s nem is tudja, milyen munkát végez a pártban az afgán származású szakértő Csárdi Antal kiváló munkatársként jellemezte.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
A Vidi kitömte a Kisvárdát, a Honvéd lendületben maradt az El-siker után Kondás Elemér csapata már a 12. percben megfogyatkozott, az újoncnak esélye sem volt a Pancho Arénában.
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.