Futball vb 2018, Horvátország-Anglia: 2-1

2018. július 11. 21:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Ha tényleg bevezetik az új közlekedési táblát, sokan a fejükhöz kapnak majd: érzékeli, ha mobilt használunk a kocsiban A Westcotec nevű cég az angliai Norfolokban teszteli az új LED-es közlekedési táblát, ami figyelmezteti az autósokat: vezetés közben ne használják a mobiljukat.
Apás szülésre készül Pál Dénes Egyre türelmetlenebbül vágyik rá, hogy karjában tarthassa kisbabáját. Beáldozta a dolgozószobáját, és tuti, hogy bent lesz a szülőszobában is.
Gyarapodó költségvetés Manapság a munkaerőhiány vált növekedésünk legfontosabb gátjává, amely probléma visszaszorításának eszközei is ott vannak a jövő évi költségvetés számai mögött.
Reggel 7:59 Erről fog szólni a mai nap!
Napsütés mellett váratlan felhőszakadások várhatók a hétvégén Ma délelőtt még erősen felhős lesz az ég, és szórványosan (főleg a középső és a keleti tájakon) várható eső, zápor. Délután - az erős ÉNy-i szél hatására - csökken a felhőzet, és egyre többfelé süt ki a nap. 27 fok körüli nyári meleg lesz. Pénteken a Dunántúlon sok napsütés, igazi strandidő valószínű.
Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit Menczer Tamás szerint a csomag a kibocsátó országok érdekeit képviseli.

Top hírek:
Simple alkalmazással 147 évnyit parkoltak Rekord félévét zártak az OTP Mobil fizetési megoldásai.
Törőcsik Mari utoljára adott interjút - Már a színpadra sem tér vissza Törőcsik Mari öregnek és fáradtnak érzi magát, ezért utoljára adott interjút.
Elképesztően szexi: Így néz ki Rafael Nadal félmeztelenül Nyaralás közben kapták lencsevégre.
Multik is tolják rendesen a taopénzt a NER kedvenc focicsapataiba Több éve féltve őrzött titkokra derült fény.
Újra itt vannak a bionácik A vegetariánus étrend, vagy a biogazdálkodás támogatását hagyományosan a baloldali mozgalmakkal szokták összefüggésbe hozni, ám Németországban egyre inkább megjelennek a szélsőjobboldali zöldek, akik a német hazát akarják megmenteni a szűk látókörű és barbár hentes technológiát alkalmazó húsevő iszlamista szélsőségesektől.
Futómű nélkül szállt le egy magángép a pozsonyi reptéren - videó A kisrepülő pilótája, aki mellesleg a cseh hadsereg századosa, elfelejtette kiengedni a kerekeket.