Húsz év után újra magyar arany női tornában

Sporttörténelmi magyar győzelem született az Európa-bajnokságon.

2018. augusztus 5. 16:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Wolff: Schumacher a legnagyobbak között lehet Egyre többen figyeltek fel az utóbbi időben Michael Schumacher fiára, Mickre, aki megszerezte a Formula-3-as Európa-bajnoki címet. Toto Wolff szerint ő is felérhet a legjobb versenyzők közé.

Michelisz ismét saját csapatában versenyez A TCR Európa-kupa évadzáró barcelonai hétvégéjén erősíti a M1RA-t.
Gulyás Gergely: Európát egy agresszív és intoleráns szélsőség uralja Gulyás Gergely szerint már csak Európa középső-keleti része képviseli az elfogadást és a toleranciát.
Gyurcsány: nem a menekültkérdés az igazi kihívás Magyarország fő problémája, hogy az emberek élete nincs biztonságban, Magyarországnak az igazi kihívás nem a menekültkérdés, a kormány veszélyezteti a hétköznapokat - mondta Gyurcsány Ferenc misko...
A portugálok Ronaldo nélkül focizták le a lengyeleket Sok helyzetet elszúrva 3-2-re nyert az Európa-bajnok. A lengyel rekorder bombával ünnepelt.
Az ET elé viszi Budapest a kárpátaljai fejleményeket Jelentés elfogadását kezdeményezte Magyarország az Európa Tanácsnál (ET) az ukrajnai kisebbségi helyzetről – közölte Zsigmond Barna Pál fideszes parlamenti képviselő telefonon Strasbourgból ...

Tessék választani! Néha egy kép többet mond minden szónál, a betiltott "Macron vs. Orbán" mém tökéletes vizuális szentenciája az Európa előtt álló két lehetséges perspektívának. A téma azonban súlyánál fogva mi...
Magyar misét tartottak a Vatikánban A vatikáni magyar kápolna üzenete az, hogy az anyaországban és külhonban élő magyarok Európa békéjén munkálkodnak, és a krisztusi értékeket képviselik Európa közepén.
35 évesen futott Európa-csúcsot a brit legenda Mo Farah megmutatta, miért ő a világ egyik legnagyobb futója.
Exit poll: Megerősödtek az Európa-barát pártok a lett választásokon Tarolt a Harmónia Központ oroszbarát párt, de őt sorban követi a Fejlődés nevű liberális, Nyugat-barát párt.
Európa-liga Makacs magyarokról ír az angol sajtó Az angol napilapok közül több is makacs magyarokként jellemezte a Vidi FC labdarúgócsapatát, amely csütörtökön 1-0-ra kapott ki a Chelsea vendégeként az Európa-liga második fordulójában.
EL - Egy góllal kapott ki a Vidi a Stamford Bridge-en A Vidi FC 1-0-ra kikapott a Chelsea vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll