Húsz év után újra magyar arany női tornában

Sporttörténelmi magyar győzelem született az Európa-bajnokságon.

2018. augusztus 5. 16:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hiába a rangadók, mindenki az Eb-sorsolást várja a tévében Ma kiderül, mely nemzetekkel kell harcba szállnia a magyar fociválogatottnak a 2020-as Európa-bajnoki szereplésért.

Veszprém rekorddal száll versenybe az Európa Kulturális Fővárosa-címért Veszprémben rekorddal készülnek.
Orbán Viktor: A visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét A növekedés kétszer akkora a V4-eknél, mint az uniós átlag - mondta a miniszterelnök egy cseh televíziónak nyilatkozva.
Még mindig mumus a BATE Vágyálom maradt a boriszovi bravúr, a Vidi nem tudta átlépni az árnyékát a labdarúgó Európa-liga L csoportjának 5. fordulójában.
Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 5. kör eredményei és gólszerzői Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 5. kör eredményei és gólszerzői hir Európa Liga foci MOL Vidi FC top téma panucci cs, 11/29/2018 ...
Hír: Timmermans: az európaiak arról döntenek majd, hogy értékközösségé válik-e Európa Hat hónap múlva minden európai uniós polgár arról fog dönteni, hogy értékközösségé válik-e, megosztják e sorsukat egymással, együtt dolgoznak-e, vagy folytatják nacionalista gyökerű harcukat egymás e...

Görög légióssal erősített a zalaegerszegi női kosárcsapat A 2009-es Európa-bajnokság legértékesebb játékosa igazolt a ZTE-be.
Nálunk a sztárközgazdász: hát ezért kell erős Európa Az egyik legismertebb francia közgazdász, Ludovic Subran osztotta meg gondolatait a világgazdaság, Európa és benne a mi régiónk helyzetéről és jövőjéről november 8-ai Business and Finance 2018...
Kövér: Az EP-választásokon remélhetőleg a nemzetállamok Európája győz A házelnök szerint a választók valóban Európa jövőjéről döntenek majd.
Elefántméretű, emlősszerű állat lehetett az első dinoszauruszok kortársa Egy elefántméretű, emlősszerű növényevő állattal éltek együtt a mai Európa területén az első dinoszauruszok nagyjából 205-210 millió évvel ezelőtt a triász időszakban számoltak be a kutatók a Science...
Hat góllal kaptak ki a női kézisek az Európa-bajnoktól Az Eb előtti felkészülési tornán látszott, hogy a magyar csapat védekezése még messze a tökéletestől.
Szijjártó: az erős és sikeres Európa a cél Mindenki erős és sikeres Európát akar, de eltérően ítéli meg, hogyan lehet ezt elérni - mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.