"Katonák fogják üzemeltetni" a most vett VIP szállítógépet, amilyet Orbán korábban már bérelt

Nem valószínű, hogy a kiskatonákat viszik majd vele bevetésre.

2018. augusztus 6. 10:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fotó: máris mém lett Orbán parlamenti lesípolásából de milyen! Egy klasszikus húsvéti jelenet elevenedik meg a szemünk előtt.

Egy harmadik Airbust, és további repülőket is vesz a honvédség Arra a kérdésre, miért használja Orbán Viktor is a katonai célú Aribusokat, a miniszter azt mondta: ez is honvédségi feladat.
Levélben gratulált Orbán Viktor Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök a németországi Kereszténydemokrata Unió új elnökének, Annegret Kramp-Karrenbauernek a megválasztásához. A kormányfő továbbra is stratégiai jelentőséget t...
"Túlórázzon az anyád" - Orbán Facebook-oldalára kommentelték a szombati tüntetés videóját
Havasi: Amióta a honvédség új repülőgépeket vett, azokkal repül Orbán A miniszterelnök sajtófőnöke az RTL Híradónak erősítette meg, hogy a kormányfő a nem kormánygépnek vett honvédségi gépekkel utazgat.
Tarlós István: az ellenzéknek csupán egyetlen programpontja van A főpolgármester a Hír TV Péntek 9 című műsorában úgy vélekedett, pozitív mondanivaló nincs az ellenzéki oldalon, csupán azt szajkózzák: Orbán Viktort le kell váltani.

Együtt erősek a V4 országai A visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét – mondta Orbán Viktor néhány napja egy cseh kereskedelmi televízióban
Orbán Balázs: fontos új szellemi műhelyeket létrehozni a Kárpát-medencében A most felnövő nemzedéknek nagyon nagy szerepe van, mert rájuk vár feladat, hogy kigondolják, hogyan tudják a magyarság évszázadává tenni a 21. századot.
Cornstein szerint Orbán és Trump személyisége sokban hasonlít egymásra Az amerikai nagykövet azt is mondta, hogy nincs napirendben egy Orbán-Trump-találkozó.
Orbán Viktor tisztelője, a világhírű esszéíró a franciák lázadásról Éric Zemmour: Két nép, két világ, két Franciaország. Az életükért küzdő sárgamellényesek és Macron kedvenc liberálisai.
Agytornának is alkalmas fotó került ki Orbán Viktor csehországi látogatásáról
Orbán Viktor Horvátországban fog tárgyalni Andrej Plenkovic horvát kormányfő meghívására hétfőn egynapos munkalátogatásra Zágrábba utazik Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető...