"Katonák fogják üzemeltetni" a most vett VIP szállítógépet, amilyet Orbán korábban már bérelt

Nem valószínű, hogy a kiskatonákat viszik majd vele bevetésre.

2018. augusztus 6. 10:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Álságos az Orbánt kritizáló Hillary Clinton Csüggesztő, hogy a brit toryk nem szavazták meg az Európai Parlamentben Orbán Viktor megbüntetését mondta minapi beszédében Hillary Clinton.

A legrosszabb forgatókönyv jött össze a válogatottnak Orbán játszott, de a siker elmaradt.
Levélben hálálkodott a görög szélsőjobbnak Orbán Viktor A miniszterelnök megköszönte az Arany Hajnal nevű pártnak, hogy támogatták a magyar kormányt az Európai Parlament 7-es cikkely elindításáról szóló döntésével kapcsolatban.
Orbán kirúgta az amerikai kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárt Indoklás nincs. Jön viszont Kumin Ferenc.
Tessék választani! Néha egy kép többet mond minden szónál, a betiltott "Macron vs. Orbán" mém tökéletes vizuális szentenciája az Európa előtt álló két lehetséges perspektívának. A téma azonban súlyánál fogva mi...
A nap legfontosabb hírei 2018. október 8. Erdogannal tárgyalt Orbán, újabb sürgősségi osztály vezetője állt fel, megvan, mikor érkezik a nyugdíjprémium.

Nem lehet tüntetni az Akadémiánál, Orbán és Erdogan találkozik A rendőrség az új gyülekezési törvényre hivatkozik.
Fülke: Egyszerre zavarodott meg Orbán és ellenzéke Luxusrepülőzés és önmagunk felszalámizása így foglalható össze az elmúlt néhány nap. Orbánék nem tudják, mihez is kellene kezdeni azzal, hogy milliárdos gépen repkednek, az ellenzéki térfélen pedig ...
Hétfőn érkezik hazánkba a török államfő Áder János aznap délután fogadja a Szent György téren Recep Tayyip Erdogant, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozik.
Orbán csak megérkezett a Vidi londoni meccsére A miniszterelnök Schmidt Máriával, a Terror Háza Múzeum főigazgatójával és Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökével együtt figyeli barátja csapatát.
Itt vannak a hivatalos, színes-szagos Putyin-naptárak 2019-re Szégyen, hogy Orbán Viktorról nem készült még ilyen. Vagy Németh Szilárdról! Vagy Boldog Istvánról! Mire várunk?
'Heves lehetett az ünneplés' Hosszú és heves ünneplés lehetett a 15. kerületben vasárnap éjjel, miután a baloldal és a civilek jelöltje nyerte a polgármester-választást. Így reagált Orbán Viktor a parlament hétfői ülésén arra, ho...