A magyar méhészek fele veszteséget szenvedett

Egyelőre vizsgálják a pusztulást okát, annyi már biztos, hogy a napraforgó nem volt mérgező.

2018. augusztus 6. 15:33

A cikk folytatása...Friss hírek
28 milliót vághat zsebre, ha egy évig kibírja okostelefon nélkül Azt hinnénk, átverés, de nem: egy cég busás vagyont ígér annak, aki kibírja egy teljes évig okoseszközök nélkül. Elsőre talán egyszerűnek tűnik a feladat, de a mai világban nem is olyan könnyű teljesíteni a Vitaminwater kihívását.  A győztes egyébként 100 ezer dollárt (28,7 millió forintot) kap az egy éves "kényszerpihenő" után.
Szijjártó Péter csak médiafogyasztóként tudja figyelni az MTVA-nál történteket A parlament külügyi bizottságának éves meghallgatásán kérdezték a külügyminisztert a közmédia székházánál zajló eseményekről.
Elfogták a brazil csodadoktort, aki orális szexszel adta át gyógyító energiáit A 76 éves Joo de Deus a depressziót kezelte sajátos módszerével. Több száz nőt erőszakolhatott meg.
Az X-Faktor döntőjével nem lehet versenyezni A TV2 pedig a nézettségek alapján örülhet, hogy vége lett a Csak show és más semminek.
Itt a Bajnokok Liga egyenes kieséses szakaszának párosítása Komoly rangadókkal folytatódik a Bajnokok Ligája február 12-13-tól.
BL: Pool-Bayern, MU-PSG, Atletico-Juve Kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.