Hatályba lépett az Európai Unió frissített blokkoló rendelete Iránnal kapcsolatban

Egy német cég már bejelentette, hogy befagyasztja iráni tevékenységét.

2018. augusztus 7. 13:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Európai Unió demokráciája

Az EU egymilliárd eurót önt a feneketlen kútba Aláírták pénteken Kijevben azt a megállapodást, amely alapján az Európai Unió egymilliárd euró pénzügyi támogatást nyújt Ukrajnának.
Lengyelország meg fogja vétózni a Magyarország elleni EU-s szankciókat, ha az ügy az Európai Unió Tanácsa elé kerül Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszter azt mondta: az EU igyekszik növelni a nyomást régiónk országain, de mi kötelesek vagyunk szolidaritást mutatni ezzel szemben.
Nigel Farage: Az Európai Unió le akarja rombolni a nemzetállamokat Soros György támogatásával meg akarják változtatni a kontinens etnikai identitását - mondta a brit képviselő.
Ez a nagy terv Orbán és Salvini ellen Az Európai Unió migrációs tervekkel harcolna a populista pártok ellen. Nem fog menni.
Afrikáról tervez csúcstalálkozót az EU-elnök Ausztria december elejére Bécsbe Afrikával foglalkozó csúcstalálkozót tervez Sebastian Kurz, az Európai Unió tanácsának soros elnökségét ebben a félévben betöltő Ausztria kancellárja december elejére Bécsbe jelentette az APA osztrák...

Varga Mihály: a Magyarország számára kedvező változtatásokat lehet támogatni Az Európai Unió versenyképessége, valamint a termékek és szolgáltatások határon átnyúló áramlása szempontjából is fontos az egységes európai megközelítés kialakítása.
Bármi jöhet már a felfokozott hangulatú európai politikában? Politikai és jogi viták sora előtt áll az Európai Unió.
Palkovics László: Hazánk 2020-ra a GDP 1,8 százalékát akarja kutatásfejlesztésre költeni Magyarország a versenyképesség és a gazdasági növekedés szempontjából meghatározó innováció területén az Európai Unió tagországai között.
Magyarország az Európai Unió további bővítését szorgalmazza Takács Szabolcs elmondta, hogy a szerdai tárgyalás központi témája a koszovói és a szerb kormány között felmerült területcsere volt, amely rendkívül érzékeny kérdés. 
A Sargentini-jelentés csak büntetni akarja Magyarországot Pedig a magyar kormány védi az Európai Unió külső határait.
Az EU a továbbiakban nem tiltja a kínai napelemek uniós behozatalát Az Európai Unió a továbbiakban nem terjeszti ki a hétfő éjfélkor lejáró, kínai napelemek uniós behozatalára vonatkozó korlátozó intézkedéseit - közölte az Európai Bizottság hétfőn.