Újabb dílert kapcsoltak le a Szigeten

Az anyagot egy 33 éves olasz állampolgár osztotta.

2018. augusztus 10. 10:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sziget Festival attracts record 565,000 visitors This year's Sziget Festival in Budapest, which formally closed on Wednesday, attracted an all-time record of 565,000 visitors, organisers reported in a statement.

Elcsendesült a Hajógyári-sziget Egy hétig tartó dübörgés után elcsendesedett a Sziget Fesztivál.
Sziget-örökbérletet kapott a svájci diáklány Sziget-örökbérletet kapott a fesztivál kilencmilliomodik látogatója Kádár Tamás főszervezőtől kedden a jegypénztáraknál. A diáklány Svájcból, Zürichből érkezett a fesztiválra.
Ennyi pénzt egy bobpályára? Mi a baj a kormánnyal? A Sziget külföldi közönségét teszteltük, mire tippelnek, mennyibe kerültek az általuk is finanszírozott, túlárazott EU-s projektek. A pontos összegek közelében sem jártak.
Most egy görög szigeten tört ki erdőtűz Ötszáz embert menekítettek ki két faluból, 250 tűzoltó küzd a lángokkal.
Kipróbáltuk, elég-e 5000 forint költőpénz kajára a Szigeten

Lana Del Rey nem sajnálta a szelfiket a Sziget közönségétől
Cserkészek a Szigeten
Háromnegyed órát késett Kendrick Lamar koncertje a Szigeten A nagyszínpad 11 órás zárása miatt a szupersztár koncertje alig 50 perces lesz.
Különleges produkcióval készülnek az Operaház fiatal művészei a Szigetre A nagy primadonna-show címmel, új, a Sziget fesztiválra hangolt előadást láthat a közönség a Magyar Állami Operaház fiatal művészeinek előadásában augusztus 10. és 14. között minden nap a Magyar Zene ...
Mindent bevet az óbudai Auchan a Sziget Fesztiválra Meghosszabbított vasárnapi nyitva tartással, többféle fesztiválcsomaggal és egészséges ételekkel várja a Sziget látogatóit már a beköltözés előtti napokban az óbudai Auchan. A fesztivál idején a megsz...
Újabb durva földrengés Indonéziában, cunami jöhet A rengést több szigeten is lehetett érezni, 7-es erősségű volt a Richter-skálán, azaz hivatalosan is igen erős.